Follow us

Sophie Turner | Tα σπάνια στιγμιότυπα από τον γάμο της στο Las Vegas

H Sophie Turner και ο Joe Jonas γιόρτασαν τη 2η επέτειο του γάμο τους.

MissBloom TEAM
Joe Jonas - Sophie Turner Splash News/Ideal Image

Η Sophie Turner και ο Joe Jonas παντρεύτηκαν το 2019, αρχικά την 1η Μαΐου με μια πιο προσωπική τελετή στο Las Vegas κι αργότερα μέσα στην ίδια χρονιά, τον Ιούνιο, σε μία οικογενειακή γαμήλια τελετή στο Παρίσι. Με αφορμή την επέτειό τους, η ηθοποιός που γνωρίσαμε μέσα από το "Game of Thrones" μοιράστηκε στο Instagram μία σειρά από άγνωστα ως τώρα στιγμιότυπα από την τελετή του γάμου τους στο Las Vegas.

Sophie Turner | To ξεκαρδιστικό μήνυμα του Joe Jonas για τα γενέθλιά της

Στις φωτογραφίες μπορεί να δει κανείς το ζευγάρι σε διάφορες στιγμές από τον γάμο και το πάρτι του ακολούθησε: στο παρεκκλήσι όπου ανταλλάσσουν ένα θερμό φιλί, στην πισίνα του ξενοδοχείου όπου έχουν βουτήξει μετά, μπροστά από τα decks της μουσικής, αλλά και με τους στενούς τους φίλους και συγγενείς (ανάμεσα στα πρόσωπα που αντικρίζει κανείς στις φωτογραφίες κι αυτό της Priyanka Chopra Jonas που έχει παντρευτεί τον αδελφό του Joe, Nick Jonas).

Για τον γάμο της στο Las Vegas, η Sophie Turner είχε επιλέξει να ντυθεί με μία ιβουάρ σατέν ολόσωμη φόρμα με τιράντες, που είχε συνδυάσει με χρυσά mules, headpiece με φλοράλ και χρωματιστά γυαλιά ηλίου.

Στη λεζάντα της ανάρτησης, η ηθοποιός έγραψε: "Ευτυχισμένα 2 χρόνια από τον γάμο στο Las Vegas σ' αυτόν τον τεράστιο άντρα".

Το ζευγάρι έχει αποκτήσει μία κόρη, την 9 μηνών Willa.

Loading...

Πηγή: harpersbazaar.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ