Follow us

Γαλάτεια Βασιλειάδη | Η σύντροφος του Γιώργου Παπαδόπουλου ποζάρει με μπικίνι στον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της

Η μέλλουσα μαμά ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της το δεύτερο παιδί της.

MissBloom TEAM
Γιώργος Παπδόπουλος - Γαλάτεια Βασιλειάδη NDP Photo Agency

Ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της showbiz, o Γιώργος Παπαδόπουλος και η Γαλάτεια Βασιλειάδη απολαμβάνουν τις διακοπές τους, ενώ παράλληλα περιμένουν υπομονετικά τον ερχομό του δεύτερου παιδιού τους.

Γιώργος Παπαδόπουλος | Το στιλάτο σπίτι που μένει με την έγκυο σύζυγό του, Γαλάτεια

Το ζευγάρι που ανακοίνωσε τη δεύτερη εγκυμοσύνη της Γαλάτειας Βασιλειάδη τον περασμένο Απρίλιο με ένα χιουμοριστικό ποστ, πλέει σε πελάγη ευτυχίας, ανυπομονώντας να κρατήσουν στην αγκαλιά τους το νέο τους μωρό.

Η Βασιλειάδη, ούσα αρκετά ενεργή στα social media, μοιράζεται μαζί μας πολλές στιγμές της από την καθημερινότητά της, με την πιο πρόσφατη φωτογραφία της να μας κάνει να αναρωτιόμαστε πώς γίνεται να είναι 7 μηνών έγκυος. Η σύντροφος του Γιώργου Παπαδόπουλου για να δροσιστεί από τον καύσωνα έκανε μια βουτιά στην πισίνα και πόζαρε στον φωτογραφικό φακό φορώντας ένα φλοράλ μπικίνι.

Η μέλλουσα μαμά εμφανώς χαρούμενη και λαμπερή, έγραψε στο caption της "Baby Loading".

Loading...

Το διάσημο ζευγάρι που είναι μαζί τα τελευταία 5 χρόνια, έχουν αποκτήσει ακόμα έναν γιο, τον 3 ετών Άγγελο, που ολοκλήρωσε αναμφισβήτητα την ευτυχία τους και μάλιστα πριν από περίπου έναν μήνα γιόρτασε μαζί με τους γονείς του τα γενέθλιά του.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ