Follow us

Ο Ιβάν Σβιτάιλο βάφτισε την κόρη του στην Κέρκυρα- Το υπέροχο όνομά της και οι φωτογραφίες από το μυστήριο

Ο χορευτής και πρόσφατα μπαμπάς δεν χορταίνει να περνάει χρόνο με το μωρό του.

MissBloom TEAM
Ιβάν Σβιτάιλο Instagram

Ο Ιβάν Σβιτάιλο έχοντας αποσυρθεί για λίγο από την τηλεόραση, περνάει την καλύτερη περίοδο της ζωής του, αφού οι ώρες του είναι γεμάτες από τη συντροφιά της κόρης του. Οι αναρτήσεις του στο Instagram μοιάζουν να είναι όλες αφιερωμένες στο παιδί του, με τον διάσημο χορευτή να είναι ενθουσιασμένος με τον νέο του ρόλο.

Πρώην παίκτρια του Fame Story αρραβωνιάστηκε στην Κεφαλλονιά και μας δείχνει το μονόπετρο

Πρόσφατα, ο ίδιος και η σύντροφος Σταυριάνα Γαρνάβου ταξίδεψαν στο νησί της Κέρκυρας για τις διακοπές τους, όπου και αποφάσισαν να βαφτίσουν και την κόρη τους. Όπως ενημερωθήκαμε από τον προσωπικό λογαριασμό του Σβιτάιλο στο Instagram, η τελετή πραγματοποίηθηκε στην περιοχή Σιδάρι μεταξύ ελάχιστων συγγενών και φίλων.

Ο ευτυχής μπαμπάς ήταν ιδιαίτερα ενεργός στα social media εκείνη την ημέρα, ανεβάζοντας διάφορες φωτογραφίες της κόρης του, η οποία πήρε το όνομα "Νεφέλη".

Loading...
Loading...

Πολλοί ήταν οι φίλοι που μοιράστηκαν στα social media τους φωτογραφίες από το μυστήριο, τις οποίες έκανε repost ο μπαμπάς της Νεφέλης. Σε πολλές από αυτές ο Ιβάν Σβιτάιλο απεικονίζεται να έχει στην αγκαλιά του τη μικρή, να δίνει ένα τρυφερό φιλί στη σύντροφό του και να φωτογραφίζεται με τους καλεσμένους.

Δες παρακάτω τις φωτογραφίες από τη βάπτιση:

Ο Ιβάν Σβιτάιλο βάφτισε την κόρη του στην Κέρκυρα- Το υπέροχο όνομά της και οι φωτογραφίες από το μυστήριο
Ιβάν Σβιτάιλο
Ιβάν Σβιτάιλο
Ιβάν Σβιτάιλο

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ