Follow us

Κατερίνα Καινούργιου | "Σκέφτομαι πολύ σοβαρά να κάνω κατάψυξη ωαρίων"

Η Κατερίνα Καινούργιου επιβεβαίωσε τον χωρισμό της λέγοντας:" Όταν δεν είσαι σε σχέση, που αυτό βιώνω και εγώ…"

Την Ανθή Σαλαγκούδη φιλοξένησε η Κατερίνα Καινούργιου το πρωί της Πέμπτης 913/1) στην εκπομπή της, "Super Κατερίνα”.

Η δημοσιογράφος μίλησε μεταξύ άλλων και για την απόφασή της να προχωρήσει σε κατάψυξη ωραρίων, κάτι που είχε αποκαλύψει πριν από μερικούς μήνες, με την παρουσιάστρια να αποκαλύπτει πως ενδιαφέρεται και η ίδια.

Ανθή Σαλαγκούδη | Άρχισε τις ενέσεις για την κατάψυξη ωαρίων (pic)

Όπως είπε, έχει κάνει πολλά ραντεβού με γιατρούς και σκέφτεται άμεσα να ξεκινήσει και εκείνη τη διαδικασία:

Όταν μοιράστηκες με τον κόσμο τη διαδικασία της κατάψυξης ωραρίων εμένα με συγκίνησε, γιατί και εγώ είμαι σε αυτή τη διαδικασία. Δεν έχω μπει ακόμα, αλλά το σκέφτομαι πολύ σοβαρά. Έχω κάνει πάρα πολλά ραντεβού με γιατρούς.

Σε πρόσφατες εξετάσεις που έκανα, γυναικολογικές, έδειξαν ότι η ΑΜΗ, μια ορμόνη που δείχνει τη γονιμότητα, είναι πολύ χαμηλή. Και σου λένε οι γιατροί πως δεν μπορείς να αποκτήσεις παιδί με φυσικό τρόπο, αν δεν καταψύξεις τα ωάριά σου τώρα.

Σε άλλο σημείο της συνομιλίας που είχε με την Ανθή Σαλαγκούδη η Κατερίνα Καινούργιου επιβεβαίωσε τον χωρισμό της λέγοντας:

Όταν δεν είσαι σε σχέση, που αυτό βιώνω και εγώ… Σκέφτομαι το παιδί ως τον καρπό ενός έρωτα. Οπότε μπορεί να είναι πολύ ρομαντικό αυτό που λέω και παλιακό, έτσι το σκέφτομαι. Οπότε να μπω σε αυτή τη διαδικασία χωρίς να έχω έναν σύντροφο, λέω πωωω ρε γ@@@ μεγαλώνω και τα έχω καταφέρει στην καριέρα μου και στα προσωπικά μου τα έχω κάνει χάλια.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ