Follow us

Η Κατερίνα Καινούργιου με το κοστούμι από τη Zara στο χρώμα τάση της Άνοιξης 2024

Το κοστούμι που από τη Zara που μπορούμε να φορέσουμε σε κάθε περίσταση

Η Κατερίνα Καινούργιου φόρεσε το πιο ανοιξιάτικο κοστούμι από τη Zara ιδανικό για κάθε περίσταση Instagram

Τα κλασικά κομμάτια μίας γκαρνταρόμπας μπορούν να μας διευκολύνουν στην απόφαση που πρέπει να πάρουμε όταν αναζητάμε το ιδανικό outfit για μία περίσταση. Τα κλασικά, και διαχρονικά, fashion items μπορούν να φορεθούν σε οποιαδήποτε περίσταση προσφέροντας μας στιλ, κομψότητα όπως και την άνεση για έναν πιο ασφαλή πειραματισμό ο οποίος θα εκφράζει το στιλ και το γούστο μας αλλά και θα ανταποκρίνεται καλύτερα στην εκάστοτε περίσταση. Αυτά τα χαρακτηριστικά, όπως στα περισσότερα staples της γκαρνταρόμπας μας, μπορούμε να τα υιοθετήσουμε φορώντας ένα κλασικό κοστούμι.

Και ενώ έχουμε εισέλθει επίσημα στην εποχή της άνοιξης, επιλέγουμε το κλασικό και timeless two piece στη χρωματική παλέτα που αντικατοπτρίζει απόλυτα την ανοιξιάτικη διάθεση μας. Πέρα από τα έντονα χρώματα και τα πολύχρωμα μοτίβα, την άνοιξη επιλέγουμε pastel και pal αποχρώσεις, οι οποίες προτιμώνται περισσότερο την άνοιξη από οποιαδήποτε άλλη σεζόν. Με τις δημοφιλέστερες αποχρώσεις για την Άνοιξη 2024 να έχουν ήδη προκαθοριστεί από τους οίκους μόδας, όπου και παρατηρούμε τους pastel τόνους να επικρατούν, λίγο πριν την έναρξη της σεζόν ξεκινάμε να εξοπλίζουμε την γκαρνταρόμπα μας με κομμάτια τα οποία πρόκειται να αναβαθμίσουν τις ανοιξιάτικες εμφανίσεις μας.

Sky blue, pistachio, latte και butter yellow είναι οι αποχρώσεις που προτάθηκαν στα ανοιξιάτικα catwalks αλλά και από τις trendsetter fashionistas. Πέρα από τα ανοιξιάτικα φορέματα, φούστες αλλά και όλα τα υπόλοιπα αέρινα κομμάτια τα οποία προτιμάμε την εποχή της άνοιξης, τα κοστούμια στις προαναφερθείσες αποχρώσεις είναι μία πολύ elegant και power dressing επιλογή για όλες τις περιστάσεις, από τις πρωινές έως τις βραδινές μας εμφανίσεις.

Η Κατερίνα Καινούργιου σε πρόσφατη εμφάνισή της επέλεξε ένα κοστούμι στην απόχρωση - τάση της σεζόν, το sky blue. Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Καινούργιου επέλεξε να φορέσει ένα κοστούμι σε sky blue απόχρωση το οποίο αποτελείται από σταυρωτό blazer με λευκά κουμπιά και wide leg παντελόνα από τη Zara.

Δες την εμφάνισή της

Σταυρωτό blazer με κουμπιά, Zara

Φαρδιά παντελόνα με πιέτες, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ