Follow us

Κατερίνα Καινούργιου | "Δεν γιορτάζω σήμερα. Είμαι στα χειρότερά μου"

Οι αποκαλύψεις της την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Κατερίνα Καινούργιου

Τι κι αν τόσο η διακόσμηση στο πλατό της εκπομπής της όσο και το κατακόκινο outfit της ήταν ειδικά προσαρμοσμένα στην περίσταση; Η Κατερίνα Καινούργιου τη φετινή Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου όχι απλά δεν τη γιόρτασε, αλλά ήταν όπως αποκάλυψε στα χειρότερά της.

Κατερίνα Καινούργιου | "Το πότε και το αν μια γυναίκα θα γίνει μητέρα είναι προσωπική της επιλογή"

Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια στον αέρα του Super Κατερίνα με την ειλικρίνεια και τον αυθορμητισμό που τη διακρίνουν, εξομολογήθηκε πως δεν γιορτάζει σήμερα, 14 Φλεβάρη.

Αφού προσέθεσε ότι είναι σε πεσμένο mood δεν δίστασε να προσθέσει ότι αυτό δεν αναιρεί την καλή της πρόθεση για τους υπολοίπους. Χαίρεται λοιπόν με τη χαρά όσων αγαπά και θέλει να βλέπει γύρω της ευτυχισμένα ζευγάρια που έχουν κάνει τις σωστές επιλογές.

Happy Valentine's Day λοιπόν και τα καλύτερα έρχονται. Εγώ σήμερα δεν γιορτάζω… Τέλος πάντων είμαι και εγώ… στα χειρότερα μου. Χαίρομαι όταν γιορτάζουν οι άλλοι αρκεί να έχουν κάνει τις σωστές επιλογές. Και εδώ έχουμε ένα ζευγάρι που είναι η σωστή επιλογή ο ένας του άλλου, ταιριάζουν πάρα πολύ και είναι πολύ ερωτευμένοι.

Κατερίνα Καινούργιου | "Δεν γιορτάζω σήμερα. Είμαι στα χειρότερα μου"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ