Follow us

Throwback | Το νυφικό της Ελένης Πετρουλάκη 23 χρόνια μετά είναι η απόδειξη ότι το μίνιμαλ στυλ είναι διαχρονικό

Ένα απλό αλλά κομψό νυφικό ήταν η επιλογή της Ελένης Πετρουλάκη για την πιο ρομαντική ημέρα της ζωής της.

MissBloom TEAM
Ελένη Πετρουλάκη

Η Ελένη Πετρουλάκη επισημοποίησε τη σχέση της με τον αγαπημένο της Ίλια Ίβιτς στις 11 Ιουνίου του 1999 στο Δημαρχείο της Γλυφάδας. Το ζευγάρι είχε προσπαθήσει να κρατήσει κρυφό τον γάμο τους και μάλιστα μπήκε από την πίσω πόρτα, ώστε να μην γίνει αντιληπτό από τους δημοσιογράφους και τους paparazzi, που είχαν συγκεντρωθεί από νωρίς στο Δημαρχείο της Γλυφάδας, περιμένοντας να απαθανατίσουν τους νεόνυμφους. Το γαμήλιο γλέντι είχε γίνει στο σπίτι της Ελένης Πετρουλάκη και του Ίλια Ίβιτς στη Γλυφάδα, όπου γιόρτασαν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα την πιο ρομαντική ημέρα της ζωής τους.

Το νυφικό της Ελένης Πετρουλάκη πήγε κόντρα στο κλασικό bridal look

Η Ελένη Πετρουλάκη είχε απασχολήσει αρκετά τα Μέσα με το νυφικό της look εκείνη την περίοδο, καθώς κανείς δεν περίμενε να δει ένα τόσο λιτό bridal look. Κατά τη διάρκεια των 90s ο μαξιμαλισμό ακόμα και στα νυφικά ήταν απαραίτητος και η επιλογή της διάσημης γυμνάστριας πήγε κόντρα στις τότε τάσεις.

Throwback | Το νυφικό της Ελένης Πετρουλάκη 23 χρόνια μετά είναι η απόδειξη ότι το μίνιμαλ στυλ είναι διαχρονικό

Όπως θα δεις και στις φωτογραφίες, η Ελένη Πετρουλάκη για τον πολιτικό γάμο της επέλεξε ένα αέρινο λευκό φόρεμα με strapless λαιμόκοψη. Στο κάτω μέρος φέρει κίνηση κάτι που του δίνει πολλούς πόντους ρομαντισμού. Στο πάνω μέρος, ωστόσο, επέλεξε να είναι στενό και να τονίζει τη γυμνασμένη σιλουέτα της. Μάλιστα, φέρει το εφέ του bustier, δηλαδή του κορσέ και στο τελείωμα του έχει μία ενδιαφέρουσα ασυμμετρία.

ελενη πετρουλακη

Ένα ακόμη χαρακτηριστικό του bridal look της, που έκανε μεγάλη εντύπωση, ήταν τα υποδήματα, που διάλεξε. Η ίδια έμεινε μακριά από τις κλασικές επιλογές σε λευκά υποδήματα με σατινέ όψη και προτίμησε πέδιλα με μπρονζέ μεταλλιζέ look, που έδιναν χρώμα στο νυφικό της. Τέλος, η Ελένη Πετρουλάκη φόρεσε statement κοσμήματα με τον διαμαντένιο σταυρό, τη ριβιέρα βραχιόλι και το δαχτυλίδι γεμάτο πολύτιμους λίθους να μαγνητίζουν τα βλέμματα.

ελενη πετρουλακη
ελενη πετρουλακη

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ