Follow us

Αθηνά Οικονομάκου | Το νυφικό της, διά χειρός Celia Kritharioti, ήταν το απόλυτο bohemian wedding look

Η αγαπημένη ηθοποιός και influencer παντρεύτηκε τον Οκτώβριο του 2018 στη Μύκονο.

MissBloom TEAM
Αθηνά Οικονομάκου Instagram

Η ημέρα του γάμου είναι ίσως η πιο ρομαντική στιγμή στην κοινή πορεία ενός ζευγαριού. Βέβαια, για την νύφη είναι και η ημέρα που μπορεί να μεταμορφωθεί στην πιο glamorous εκδοχή της αλλά και σε μία παρουσία που έχει βγει από κάποιο παραμύθι. Το νυφικό, τα αξεσουάρ και τα υποδήματα που θα επιλέξει μία γυναίκα για αυτή την ημέρα οφείλουν να ανταποκρίνονται στις προσδοκίες της και φυσικά να την αναδείξουν στην βασίλισσα της βραδιάς. Παράδειγμα αποτελεί το bridal look της Αθηνάς Οικονομάκου, που ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με τον αγαπημένο της Φίλιππο Μιχόπουλο τον Οκτώβριο του 2018 στη Μυκόνο.

Το νυφικό της Αθηνάς Οικονομάκου που θα σου δώσει έμπνευση για το δικό σου bridal look

Η Αθηνά Οικονομάκου λατρεύει το bohemian στιλ, που φέρει στοιχεία από τα 70s, ρετρό πινελιές και χαλαρή διάθεση -χαρακτηριστικά που έχουν και οι συλλογές των fashion brands της με ρούχα και κοσμήματα. Αυτή την αισθητική φρόντισε να έχει και το νυφικό, το οποίο σχεδίασε η Celia Kritharioti.

Η Αθηνά Οικονομάκου εμφανίστηκε με ένα ιδιαίτερο σχέδιο, που δεν έχουμε δει ξανά παρόμοιο του. Είναι μάξι, φέρει κλειστή λαιμόκοψη και μακρύ μανίκι. Το νυφικό, που σχεδίασε η Celia Kritharioti, συνδυάζει τη ρομαντική δαντέλα με τη διαφάνεια. Το πάνω μέρος έχει στενή εφαρμογή με ιδιαίτερο σχέδιο στο μπούστο, ενώ στο κάτω η γραμμή ανοίγει σε ένα γοργονέ εφέ με tiers διακοσμημένα από δαντέλα. Κάτω από τη διαφάνεια υπάρχει μία μίνι φούστα. Η πλάτη είναι εκτεθειμένη με τη διαφάνεια να την καλύπτει και τις ανάγλυφες λευκές λεπτομέρειες της να τη διακοσμούν. Το νυφικό της look ολοκληρώνεται με ένα μακρύ πέπλο, το οποίο είχε ανάλογες λεπτομέρειες με το νυφικό και περιμετρικά στις άκρες του έχει φτερά -το απόλυτο boho wedding look.

Αθηνά Οικονομάκου | Το νυφικό της, διά χειρός Celia Kritharioti, ήταν το απόλυτο bohemian wedding look
Αθηνά Οικονομάκου
Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ