Follow us

Η Αναστασία και η Αριάδνη Ρουβά είναι διαφορετικές τόσο σε εμφάνιση όσο και σε χαρακτήρα | Αυτές είναι οι πανέμορφες κόρες της Κάτιας Ζυγούλη και του Σάκη Ρουβά

Όμορφες, αγαπημένες και συνάμα διαφορετικές.

MissBloom TEAM
Ρουβάς Instagram

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη έχουν δημιουργήσει μία όμορφη, αγαπημένη και μεγάλη οικογένεια. Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2003 και παντρεύτηκε το 2017 ενώ οι δυο τους, έχουν αποκτήσει τέσσερα πανέμορφα παιδιά, την Αναστασία, τον Αλέξανδρο, την Αριάδνη και τον Απόλλωνα Ρουβά.

Η Κάτια Ζυγούλη δεν αγαπά το γυμναστήριο αλλά έχει βρει έναν άλλο τρόπο για να διατηρείται σε φόρμα

Τα κορίτσια της οικογένειας, η Αναστασία και η Αριάδνη Ρουβά είναι ομολογουμένως πανέμορφα. Και οι δύο δείχνουν να έχουν κληρονομήσει από τους γονείς τους τα πιο όμορφα χαρακτηριστικά ωστόσο, όπως εύκολα μπορεί να καταλάβει κανείς μέσα από φωτογραφίες, δεν μοιάζουν ιδιαίτερα πολύ. Για την ακρίβεια, αν και αδερφές, η Αναστασία και η Αριάδνη είναι δύο τελείως διαφορετικά κορίτσια.

Η Αναστασία Ρουβά, το μεγάλο παιδί της οικογένειας, έχει ήδη μπει στην εφηβεία καθώς είναι 14 ετών. Αντιθέτως, η Αριάδνη Ρουβά είναι μόλις 9. Είναι όμορφες, αγαπημένες και συνάμα διαφορετικές. Η μεγάλη κόρη της οικογένειας είναι ένα κορίτσι χαμηλών τόνων. Είναι ξανθιά, έχει ένα καλλίγραμμο και λεπτεπίλεπτο σώμα ενώ μοιάζει πραγματικά με μοντέλο. Από την άλλη, η μικρή της οικογένειας, η Αριάδνη Ρουβά, έχει καστανά χρώματα και είναι δίχως αμφιβολία, το μεγάλο πειραχτήρι της οικογένειας.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ