Follow us

Η Κάτια Ζυγούλη δεν αγαπά το γυμναστήριο αλλά έχει βρει έναν άλλο τρόπο για να διατηρείται σε φόρμα

Το μοντέλο μίλησε για την άσκηση και τη διατροφή που ακολουθεί ενώ δεν παρέλειψε να αναφέρει το μεγαλύτερο δώρο που έχει κάνει στον εαυτό της.

MissBloom TEAM
Κάτια Ζυγούλη Instagram

Η Κάτια Ζυγούλη τα τελευταία χρόνια είναι αρκετά ενεργή στα social media, έχοντας μάλιστα δημιουργήσει το δικό της YouTube Channel. Το μοντέλο μοιράζεται πολλά πράγματα από την καθημερινή της ζωή, μέσα από τα comfort videos που ανεβάζει στην πλατφόρμα.

10 beauty rooms Ελληνίδων celebrities βγαλμένα κατευθείαν από το Pinterest

Έτσι και χθες, η σύζυγος του Σάκη Ρουβά μοιράστηκε ένα video με όλα όσα κάνει για να φροντίσει τον εαυτό της. Πιο αναλυτικά, η Κάτια Ζυγούλη συγκέντρωσε σε ένα video λίγων μόνο λεπτών το self care routine της, αναφέροντας όλα όσα κάνει για να νιώσει καλύτερα ψυχικά αλλά και σωματικά.

Συγκεκριμένα, η Κάτια Ζυγούλη σημείωσε πως φροντίζει πολύ την άσκηση και τη διατροφή της. Δεν αγαπάει το γυμναστήριο, της αρέσει όμως το περπάτημα καθώς παίρνει μαζί και τον σκύλο της. Όσον αφορά τη διατροφή, το μοντέλο υπογράμμισε πως δεν πίνει πια αναψυκτικά ενώ έχει περιορίσει και τον καφέ. Η ίδια μάλιστα έδωσε και την συνταγή ενός ροφήματος που προτιμά να πίνει τον τελευταίο καιρό, για ευεξία και τόνωση. Στη συνέχεια, η Κάτια τόνισε πόσο σημαντικό είναι να κάνουμε ανά τακτά χρονικά διαστήματα τσεκ απ ενώ μίλησε και για όσα κάνει στην εμφάνισή της σημειώνοντας πως δεν πηγαίνει συχνά στο κομμωτήριο αλλά ούτε και φτιάχνει τα νύχια της, "ένα καλό κούρεμα σε σώζει από πολύ χρόνο το πρωί για το πώς θα τα φτιάξεις."

Το μοντέλο μίλησε επίσης για την αποσύνδεση από τον κόσμο του κινητού και των social media, για τις σωστές αναπνοές και φυσικά, για την ψυχοθεραπεία, λέγοντας χαρακτηριστικά πως είναι το μεγαλύτερο δώρο που έχει κάνει στον εαυτό της.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ