Follow us

Ευδοκία Τσαγκλή | Θα επιστρέψει στο "My Style Rocks" μετά το δυστύχημα στα Τέμπη;

Όλα όσα αποκάλυψε ο Δημήτρης Σκουλός.

MissBloom TEAM
Ευδοκία Τσαγκλή Instagram

Λίγο καιρό πριν επιβιβαστεί στη μοιραία αμαξοστοιχία των Τεμπών, η Ευδοκία Τσαγκλή συμμετείχε στο "My Style Rocks" έχοντας ήδη γυρίσει τα πρώτα της επεισόδια. Τα εν λόγω μάλιστα επεισόδια, ξεκίνησαν να προβάλλονται μετά την τραγωδία στα Τέμπη ενώ η ίδια, λόγω όλων όσων έζησε και ζει, απέχει όπως ήταν αναμενόμενο από τα γυρίσματα της εκπομπής.

"Τα χεράκια σου βοήθησαν το κοριτσάκι μου…" | Το συγκινητικό μήνυμα μιας μητέρας στην Ευδοκία Τσαγκλή

Σήμερα το πρωί, ο Δημήτρης Σκουλός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής "Super Katerina" όπου και ρωτήθηκε για την Ευδοκία Τσαγκλή. Συγκεκριμένα, ο κριτής του "My Style Rocks" αποκάλυψε πως η Ευδοκία θα επιστρέψει στο παιχνίδι όταν γίνει τελείως καλά αφού το σημαντικότερο πράγμα αυτή τη στιγμή είναι η υγεία της.

"Έχουν γυριστεί τα επεισόδια εδώ και κάποιο καιρό. Από ότι έχουμε μάθει θα συνεχίσει στο "My Style Rocks". Είναι καλά στην υγεία της που είναι το σημαντικότερο βέβαια, γιατί όλα τα άλλα δεν μετράνε μπροστά στην υγεία. Όταν η Ευδοκία γίνει τελείως καλά θα γυρίσει στο "My Style Rocks". Έτσι ξέρω."

Αξίζει να σημειώσουμε πως η Ευδοκία Τσαγκλή δημοσιεύει φωτογραφίες της στο Instagram από το ριάλιτι ωστόσο όπως έχει γίνει γνωστό, προσωρινά τουλάχιστον, δε χειρίζεται η ίδια το προφίλ της.

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ