Follow us

Βάσω Λασκαράκη | Ο εντυπωσιακός κήπος της στην Κρήτη είναι βγαλμένος από παραμύθι

Η Βάσω Λασκαράκη ταξίδεψε στην Κρήτη με την κόρη της Εύα και τον σύζυγό της, Λευτέρη Σουλτάτο, και μας έδειξε τον καταπράσινο κήπο της.

MissBloom TEAM
Βάσω Λασκαράκη Instagram

Η Βάσω Λασκαράκη ταξιδεύει συχνά σε κοντινούς και μακρινούς προορισμούς του εξωτερικού, όμως δεν παραλείπει ποτέ να επισκέπτεται την αγαπημένη της Κρήτη. Η ηθοποιός και ο σύζυγός της, Λευτέρης Σουλτάτος, είναι ιδιαίτερα δεμένοι με το νησί αφού από εκεί, και συγκεκριμένα από το Ηράκλειο, κατάγεται ο σεφ.

Ιδίως τους καλοκαιρινούς μήνες, το ζευγάρι μένει αρκετούς μήνες στην Κρήτη και έτσι με τον ερχομό της άνοιξης και την άνοδο της θερμοκρασίας, δεν έχασαν την ευκαιρία να ταξιδέψουν εκεί και να περάσουν οικογενειακές στιγμές στο δεύτερο σπίτι τους.

Μαζί τους ήταν και η κόρη της Βάσως Λασκαράκη, Εύα, από τον γάμο της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη, η οποία φαίνεται πως απολαμβάνει ιδιαίτερα τον καταπράσινο κήπο του σπιτιού και περνάει χρόνο εκεί.

Ένα γραφικό μονοπάτι από πέτρα, πήλινες γλάστρες και, φυσικά, θάμνοι, λουλούδια και μικρά δεντράκια διαμορφώνουν ένα ονειρικό τοπίο που χαίρονται μικροί και μεγάλοι στο σπίτι του ζευγαριού στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Βάσω Λασκαράκη | Ο εντυπωσιακός κήπος της στην Κρήτη είναι βγαλμένος από παραμύθι

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ