Follow us

Emily Ratajkowski | Αποκάλυψε την σχέση της με τον Harry Styles

Σε συνέντευξη της στην ισπανική Vogue

MissBloom TEAM
Emily Ratajkowski Splash News / Ideal Image

Ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της showbiz είναι τους τελευταίους μήνες η Emily Ratajkowski κυρίως για την προσωπική της ζωή. Το διάσημο μοντέλο και τα παθιασμένα φιλιά που αντάλλαξε με τον Harry Styles στην Ιαπωνία έγιναν viral με πολλούς να μιλάνε για το νέο ζευγάρι της showbiz.

Διαβάστε Επίσης

H Emily Ratajkowski πρωταγωνιστεί στο νέο εξώφυλλο της ισπανικής Vogue και στη συνέντευξη που παραχώρησε μιλάει ανοιχτά για την σχέση της με τον τραγουδιστή χωρίς όμως να αναφέρει το όνομα του "Μόλις άρχισα να βγαίνω με κάποιον που νομίζω ότι μου αρέσει, οπότε αυτό είναι διαφορετικό. Έλεγα: Είναι υπέροχος. Αν μου μιλούσες πριν από τέσσερις εβδομάδες, θα έβλεπα κάποιον και θα έλεγα, μπλιαχ" είχε δηλώσει ενώ όπως αποκάλυψε η ψυχοθεραπεία που ξεκίνησε τη βοήθησε στο να σταματήσει να βγαίνει με λάθος άντρες πριν γνωρίσει τον Harry "Με έλκυε ένας συγκεκριμένος τύπος συντρόφου προτού πάω για ψυχοθεραπεία. Τώρα αισθάνομαι ότι δεν με ελκύει τόσο πολύ αυτός ο ίδιος τύπος ανθρώπου", είπε και πρόσθεσε: "Δεν μου αρέσουν πολλοί άνδρες. Δεν πηγαίνω σε ραντεβού αν δεν είμαι σίγουρη γι’ αυτούς".

Το μοντέλο επίσης αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον των μέσων ενημέρωσης για την προσωπική της ζωή και τους συντρόφους της "Είμαι απλώς ένα άτομο, που πέρασε από μια τριετή σχέση (με τον μουσικό Jeff Magid) σε μια τετραετή (με τον πρώην σύζυγο Sebastian Bear-McClard). Οπότε αυτή είναι η πρώτη φορά μετά από πολύ καιρό που βρίσκομαι σε φάση που βγαίνω ραντεβού. Το ενδιαφέρον που υπάρχει στον συγκεκριμένο τομέα είναι πολύ περίεργο. Όχι ότι εκπλήσσομαι, αλλά είναι ένα μικρό κομμάτι της ζωής μου".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ