Follow us

Αριάνα Λιανού | Αυτή είναι η πανέμορφη κόρη του Γιώργου Λιανού με τα καταγάλανα μάτια

Ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης δημοσιεύει πολύ συχνά φωτογραφίες των τεσσάρων υπέροχων παιδιών του.

MissBloom TEAM
Γιώργος Λιανός

Ο Γιώργος Λιανός είναι ένας από τους πιο αγαπητούς παρουσιαστές της ελληνικής τηλεόρασης και ένας από τους πιο γλυκούς μπαμπάδες. Ο παρουσιαστής του "Survivor All Star" είναι πατέρας τεσσάρων παιδιών, κάτι που όπως όλα δείχνουν απολαμβάνει πολύ.

Γιώργος Λιανός | Απαθανατίζει τη σύζυγό του μαζί με τη 2 ετών κόρη τους, Βαλέρια, στην πιο γλυκιά φωτογραφία που θα δεις σήμερα

Η Αριάνα, ο Κωνσταντίνος, ο Ιάσωνας και η Βαλέρια Λιανού ταξιδεύουν πολύ συχνά στον Άγιο Δομίνικο ούτως ώστε να βρίσκονται κοντά στον μπαμπά τους. Ο παρουσιαστής αναρτά μάλιστα στα προσωπικά του social media πολλές φωτογραφίες από τις στιγμές που περνάνε μαζί και από τα υπέροχα ταξίδια που κάνουν, με τους followers του να σχολιάζουν κάθε φορά πόσο πολύ του μοιάζουν οι γιοι του και οι κόρες του. Συγκεκριμένα, όπως μπορεί να παρατηρήσει κανείς από τις παρακάτω φωτογραφίες, τα παιδιά του Γιώργου Λιανού έχουν κληρονομήσει πολλά από τα χαρακτηριστικά του, με κυριότερο τα πανέμορφα και καταγάλανα μάτια του.

Μάλιστα, το γεγονός αυτό επιβεβαιώνει και η πρόσφατη φωτογραφία που ανήρτησε με πρωταγωνίστρια τη μεγάλη του κόρη, Αριάνα Λιανού, η οποία είναι ένα πανέμορφο, μελαχρινό, έφηβο κορίτσι.

Αριάνα Λιανού | Αυτή είναι η πανέμορφη κόρη του Γιώργου Λιανού με τα καταγάλανα μάτια

Γιώργος Λιανός παιδιά

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ