Follow us

Τζένη Καζάκου | "Η μαμά μου είναι η αμαζόνα μου. Όταν έχω μεγαλώσει με ένα τέτοιο προφίλ μητέρας, νιώθω ότι μπορώ να κάνω τα πάντα"

Όλα όσα είπε η νεαρή ηθοποιός για την οικογένειά της και τη μητέρα της, Τάνια Τρύπη.

MissBloom TEAM
Τζένη Καζάκου Instagram

Καλεσμένη στην εκπομπή "The 2Night Show" βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης η Τζένη Καζάκου. Η νεαρή ηθοποιός παραχώρησε μία απολαυστική συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου όπου μεταξύ άλλων μίλησε για την καριέρα της, για την οικογένειά της αλλά και για τη μητέρα της, Τάνια Τρύπη.

Τζένη Καζάκου | Η πανέμορφη ηθοποιός ποζάρει με τη μητέρα της, Τάνια Τρύπη, και η ομοιότητα είναι εντυπωσιακή

Πιο αναλυτικά, η Τζένη Καζάκου αναφέρθηκε στην οικογένειά της με τα πιο όμορφα λόγια, λέγοντας χαρακτηριστικά πως νιώθει πολύ τυχερή που προέρχεται από αυτήν. Η ίδια σημείωσε μάλιστα πως για αυτόν τον λόγο είναι πολύ πιο αυστηρή με τον εαυτό της καθώς μπορεί κάποιες πόρτες να ανοίγουν πιο εύκολα, αυτό όμως δε σημαίνει πως δεν πρέπει να εργαστεί σκληρά.

Τέλος, η νεαρή ηθοποιός μίλησε για τη μητέρα της και τη σχέση που έχουν σήμερα τονίζοντας πως έχοντας εκείνη ως πρότυπο, νιώθει πως μπορεί να κάνει τα πάντα.

"Είναι 50-50. Θα μου ανοίξουν πολύ πιο εύκολα κάποιες πόρτες λόγω οικογένειας. Όμως από ‘κει και πέρα, επειδή ακριβώς υπάρχει αυτό, εγώ δεν έχω το δικαίωμα να κάνω λάθος. Οπότε είμαι και πολύ αυστηρή με τον εαυτό μου."

"Αν εγώ δεν μπορώ να ανταπεξέλθω, δεν συμφέρω ούτε στον παραγωγό, ούτε στον σκηνοθέτη, γιατί το επίπεδο της δουλειάς πέφτει. Οπότε στο αποτέλεσμα είναι καθαρά στο χέρι μου εάν μπορώ ή δε μπορώ να κάνω αυτή τη δουλειά. Είναι πολύ βιωματικό επάγγελμα, δεν είναι θεωρητικό. Αν δεν σηκωθείς επάνω να το κάνεις, δε μπορείς να εξελιχθείς."

"Μου έχει εμπιστοσύνη. Πολλές φορές δεν χρειάζεται να μου πει κάτι, απλά με κοιτάει και κάπως συνεννοούμαστε με τα μάτια. Η μαμά μου είναι η αμαζόνα μου. Μου απέδειξε ότι σε αυτή τη δουλειά δεν χρειάζεται να κάνουμε πίσω την καριέρα για την οικογένεια, ούτε την οικογένεια για την καριέρα."

"Τη θυμάμαι να σηκώνεται 5 το πρωί να μαγειρεύει, να μας ετοιμάζει για το σχολείο και να πηγαίνει σε πρόβες και γυρίσματα. Όταν έχω μεγαλώσει με ένα τέτοιο προφίλ μητέρας, νιώθω ότι μπορώ να κάνω τα πάντα.", δήλωσε η Τζένη Καζάκου.

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ