Follow us

Τζένη και Ιάσονας Καζάκος | Η σπάνια φωτογραφία που δημοσίευσε ο Κωνσταντίνος Καζάκος με τα πανέμορφα παιδιά του

"Οικογένεια!"

MissBloom TEAM
Κωνσταντίνος Καζάκος NDP

Μία σπάνια φωτογραφία με τα παιδιά του δημοσίευσε πριν από λίγες ώρες, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Κωνσταντίνος Καζάκος. Ο γνωστός ηθοποιός βρίσκεται τις τελευταίες μέρες στη Θεσσαλονίκη μαζί με τα παιδιά του, απολαμβάνοντας τον αέρα της Βόρειας Ελλάδας.

Ο Κωνσταντίνος Καζάκος μιλάει για την κατά 27 χρόνια νεότερη σύντροφό του | "Ο καθένας έχει γίνει δικαστής!"

Ειδικότερα, χθες το απόγευμα ο γνωστός ηθοποιός μοιράστηκε με τους followers του την πιο γλυκιά φωτογραφία, στην οποία ποζάρει με τα αγαπημένα του παιδιά μπροστά από τον Λευκό Πύργο. Πιο συγκεκριμένα, ο Κωνσταντίνος Καζάκος έβγαλε την πιο ωραία selfie με την όμορφη κόρη του, Τζένη Καζάκου, και τον γλυκύτατο γιο του, Ιάσονα Καζάκο, τον οποίο μάλιστα βλέπουμε εξαιρετικά σπάνια.

Ο ηθοποιός σημείωσε στη λεζάντα της φωτογραφίας πως αυτή είναι η οικογένειά του ενώ από τους followers του δέχθηκε πλήθος σχολίων σχετικά με το πόσο πολύ μοιάζουν όλοι τους. Αξίζει επίσης να σημειωθεί πως η Τζένη Καζάκου είναι 23 ετών, κόρη του ηθοποιού και της Τάνιας Τρύπη, ενώ ο 11χρονος Ιάσονας είναι καρπός του έρωτα του ηθοποιού με την Ιωάννα Μουρτζούκου.

Τζένη Καζάκου | Η πανέμορφη ηθοποιός ποζάρει με τη μητέρα της, Τάνια Τρύπη, και η ομοιότητα είναι εντυπωσιακή

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ