Follow us

"Έξι χρόνια ήμασταν μαζί, τον αγαπάω, με αγαπάει…" | Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μιλάει πρώτη φορά για τον χωρισμό της από τον Κωνσταντίνο Βασάλο

Η γνωστή αθλητικογράφος μίλησε για τον πρώην σύντροφό της με τα πιο όμορφα λόγια.

MissBloom TEAM
Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Κωνσταντίνος Βασάλος Instagram

Καλέσμενη στην εκπομπή "Ποιος είναι πρωινιάτικα;" βρέθηκε το πρωί της Τετάρτης η Ευρυδίκη Βαλαβάνη. Η πρώην παίκτρια του "Survivor All Star" μίλησε στη Μπεττυ Μαγγίρα για πολλά πράγματα ενώ αναφέρθηκε πρώτη φορά στον χωρισμό της από τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος μόλις επιβεβαίωσε τον χωρισμό του από την Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Ειδικότερα, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη επιβεβαίωσε τις φήμες περί χωρισμού ενώ μίλησε για εκείνον με τα πιο όμορφα λόγια. Η ίδια παραδέχτηκε πως έχουν χωρίσει εδώ και καιρό ενώ τόνισε πως μέχρι και σήμερα η σχέση τους είναι άψογη. Η γνωστή αθλητικογράφος υπογράμμισε πως τον αγαπάει πολύ ενώ αποκάλυψε πως δε μένουν πια μαζί.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη | Με λευκό μπικίνι και εμπριμέ παρεό στα Κουφονήσια, πιο stylish και καλοκαιρινή από ποτέ

"Δε σκέφτομαι τίποτα, μόνο εμένα και τον άνθρωπο τον συγκεκριμένο, τον Κωνσταντίνο. Έχω μια απίστευτη και ωραία σχέση με τον Κωνσταντίνο, είμαστε αληθινοί. Ήμασταν ένα ζευγάρι που δείχναμε την προσωπική μας ζωή και το κάναμε αυθόρμητα. Μεγαλώνοντας αλλάζεις… Θέλαμε να κρατήσουμε κάτι για μας, οπότε αποφασίσαμε από κοινού να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας. Είμαστε μια χαρά, έχουμε απίστευτη σχέση. Έξι χρόνια ήμασταν μαζί, τον αγαπάω, με αγαπάει."

"Ναι, είναι ελεύθερος. Υπάρχει μια τρομερή σχέση με τον Κωνσταντίνο, με πήρε τηλέφωνο όταν βγήκε. Είμαστε πολύ αγαπημένοι, δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα. Όχι, δεν μένουμε μαζί. Και στο παιχνίδι όταν μπήκαμε, δεν ήμασταν μαζί."

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ