Follow us

Ο Αχιλλέας Γλύξμπουργκ συμμετέχει σε ταινία με πρωταγωνίστρια την Jennifer Lawrence | Η ενθουσιώδης ανάρτηση στο Instagram

Ο 22χρονος γιος του Παύλου Γλύξμπουργκ και της Marie Chantal κάνει τα πρώτα του βήματα στον χώρο της υποκριτικής.

MissBloom TEAM
Αχιλλέας Γλύξμπουργκ Instagram

Τα πρώτα του βήματα στον χώρο της υποκριτικής φαίνεται πως κάνει ο γιος του Παύλου Γλύξμπουργκ και της Marie Chantal, Αχιλλέας. Το 22χρονο αγόρι έκανε μία ενθουσιώδης ανάρτηση στο Instagram ενημερώνοντας τους followers του για το νέο του αυτό, επαγγελματικό βήμα.

Ο Αχιλλέας Γλύξμπουργκ αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης | Οι υπέροχες οικογενειακές φωτογραφίες και οι ευχές του πατέρα του, Παύλου

Πιο συγκεκριμένα, ο Αχιλλέας Γλύξμπουργκ είχε έναν μικρό ρόλο στην ταινία "No Hard Feelings", στην οποία μάλιστα πρωταγωνιστεί η Jennifer Lawrence. Ο ίδιος προέτρεψε τους followers του να πάνε σινεμά ούτως ώστε να τη δουν ενώ υπογράμμισε πως νιώθει περήφανος για αυτό το ιδιαίτερο και καλό ξεκίνημα.

"Σας παρακαλώ πηγαίνετε να δείτε την ταινία "No Hard Feelings" στους κινηματογράφους! Περήφανος που έπαιξα έναν μικρό ρόλο (την πρώτη μου ταινία μεγάλου μήκους) σε κάτι τόσο ιδιαίτερο", σημείωσε στη λεζάντα της περιγραφής ο Αχιλλέας Γλύξμπουργκ.

Marie Chantal - Παύλος Γλύξμπουργκ | Ο γοητευτικός γιος τους, Οδυσσέας Κίμωνας, μόλις αποφοίτησε από το σχολείο

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ