Follow us

Η Ζέτα Μακρυπούλια στον γάμο του αδερφού της, Παναγιώτη Μακρυπούλια, 16 ολόκληρα χρόνια πριν | Το mini ροζ φόρεμα και τα ψηλοτάκουνα ασημί πέδιλα

Αξίζει να σημειωθεί πως από τότε, η παρουσιάστρια έχει αλλάξει ραγδαία πολύ το στιλ της ωστόσο όπως όλα δείχνουν, η ίδια συμβάδιζε πάντοτε με τη μόδα.

MissBloom TEAM
Ζέτα Μακρυπούλια Instagram

Ήταν 2007 όταν ο αδερφός της Ζέτας Μακρυπούλια, Παναγιώτης Μακρυπούλιας, παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του στο Νέο Ψυχικό. Η παρουσιάστρια είχε εμφανιστεί στην εκκλησία ντυμένη πιο χαριτωμένα από ποτέ ενώ έδειχνε να είναι για τον μεγάλο της αδερφό χαρούμενη αλλά και συγκινημένη.

Η Βίκυ Καγιά δημοσίευσε throwback φωτογραφίες από τότε που περπατούσε στην πασαρέλα της εβδομάδας μόδας στο Λονδίνο

Ειδικότερα, η Ζέτα Μακρυπούλια έδωσε το "παρών" στον γάμο του αδερφού της έχοντας επιλέξει ένα mini, άκρως καλοκαιρινό φόρεμα σε χρώμα ροζ το οποίο στην περιοχή του μπούστου ήταν γεμάτο παγιέτες. Η ίδια είχε συνδυάσει το φόρεμα αυτό με ασημί αξεσουάρ και πιο συγκεκριμένα με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα και ένα μικρό, άκρως λαμπερό clutch. Η αγαπημένη παρουσιάστρια της εκπομπής "Ρουκ Ζουκ" ήταν ιδιαίτερα λαμπερή και εντυπωσιακή, έχοντας ωστόσο επιλέξει να φορέσει λίγα και διακριτικά αξεσουάρ.

Αξίζει να σημειωθεί πως από τότε, η Ζέτα Μακρυπούλια έχει αλλάξει ραγδαία πολύ το στιλ της ωστόσο όπως όλα δείχνουν, η ίδια συμβάδιζε πάντοτε με τη μόδα.

26 χρόνια πριν | Η Ελένη Μενεγάκη σε μία σπάνια φωτογραφία με τη Ρένα Βλαχοπούλου

Η Ζέτα Μακρυπούλια στον γάμο του αδερφού της, Παναγιώτη Μακρυπούλια, 16 ολόκληρα χρόνια πριν | Το mini ροζ φόρεμα και τα ψηλοτάκουνα ασημί πέδιλα
Ζέτα Μακρυπούλια
Ζέτα Μακρυπούλια

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ