Follow us

Ο Γιώργος Λιανός μόλις δημοσίευσε το πιο χαριτωμένο στιγμιότυπο με τη 2 ετών κόρη του, Βαλέρια, από τις διακοπές τους στη Ρόδο

Η 2 ετών κόρη του παρουσιαστή έχει μεγαλώσει πολύ.

MissBloom TEAM
Γιώργος Λιανός Instagram

Το "Survivor All Star" τελείωσε και ο Γιώργος Λιανός απολαμβάνει πλέον τις διακοπές με την οικογένειά του. Ο γνωστός παρουσιαστής περνάει τις τελευταίες μέρες ένα μέρος των καλοκαιρινών του διακοπών στη Ρόδο, έχοντας φυσικά στο πλευρό του τη σύζυγό του.

Γιώργος Λιανός | Απαθανατίζει τη σύζυγό του μαζί με τη 2 ετών κόρη τους, Βαλέρια, στην πιο γλυκιά φωτογραφία που θα δεις σήμερα

Πιο συγκεκριμένα, πριν από λίγες ώρες, ο Γιώργος Λιανός δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μερικά στιγμιότυπα από την επίσκεψή του στην Παναγιά Τσαμπίκα, αναρτώντας ένα χαριτωμένο story με την κόρη του, Βαλέρια. Ο παρουσιαστής απαθανάτισε συγκεκρμένα την δύο ετών κόρη του να περπατά χαρούμενα στη μονή "λιώνοντας" δικαίως τους followers του με το γλυκό αυτό βίντεο.

Αξίζει να σημειωθεί πως η μικρή Βαλέρια γεννήθηκε τον Φεβρουάριο του 2021 και είναι ο καρπός του έρωτα του παρουσιαστή και της Κωνσταντίνας Καραλέξη.

Αριάνα Λιανού | Αυτή είναι η πανέμορφη κόρη του Γιώργου Λιανού με τα καταγάλανα μάτια

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ