Follow us

Baby boom | Γέννησε η Κλέλια Πανταζή - Η πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου γιου της

Η Ολυμπιονίκης και ο σύζυγός της, Λευτέρης Τσάκαλος, μόλις έγιναν γονείς για τρίτη φορά.

MissBloom TEAM
Κλέλια Πανταζή Instagram

Πριν από λίγες ώρες, η Κλέλια Πανταζή και ο σύζυγός της έγιναν για τρίτη φορά γονείς φέρνοντας στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι. Η αδερφή της Ολυμπιονίκης, Άννυ Πανταζή, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram την πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου ανιψιού της κάνοντας έτσι γνωστό πως η Κλέλια γέννησε.

Η Κλέλια Πανταζή ποζάρει με μπικίνι στον 9ο μήνα της εγκυμοσύνης της και μετρά αντίστροφα για τον ερχομό του τρίτου της γιου

Πιο αναλυτικά, πριν από λίγες ώρες, η Κλέλια Πανταζή κράτησε για πρώτη φορά στην αγκαλιά της τον νεογέννητο γιο της, κάτι που δε μπορούσε να μη μοιραστεί με τους followers του. Συγκεκριμένα, η αθλήτρια ενόργανης γυμναστικής αναδημοσίευσε την ασπρόμαυρη φωτογραφία του μόλις μίας ημέρας γιου της, που τράβηξε η αδερφή της, γράφοντας χαρακτηριστικά "Καλώς ήρθες αγοράκι μας".

Αξίζει να σημειωθεί πως η Κλέλια Πανταζή και ο Λευτέρης Τσάκαλος έχουν αποκτήσει δύο ακόμα παιδιά, τον Μιχαήλ - Άγγελο, που γεννήθηκε τον Δεκέμβριο του 2019, και τον Αλέξανδρο - Ιωάννη που είναι μόλις ενός έτους.

Η Κλέλια Πανταζή και Λευτέρης Τσάκαλος γιορτάζουν 7 χρόνια μαζί | Οι υπέροχες, γεμάτες αγάπη φωτογραφίες τους και οι σημαντικοί σταθμοί στη ζωή τους

Baby boom | Γέννησε η Κλέλια Πανταζή - Η πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου γιου της

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ