Follow us

Η Κλέλια Πανταζή και Λευτέρης Τσάκαλος γιορτάζουν 7 χρόνια μαζί | Οι υπέροχες, γεμάτες αγάπη φωτογραφίες τους και οι σημαντικοί σταθμοί στη ζωή τους

"Μάλλον δεν περνάμε καθόλου βαρετά..."

MissBloom TEAM
Κλέλια Πανταζή και Λευτέρης Τσάκαλος Instagram

Την επέτειο των επτά χρόνων τους γιόρτασαν χθες η Κλέλια Πανταζή και ο Λευτέρης Τσάκαλος. Το αγαπημένο ζευγάρι, που πορεύεται μαζί στη ζωή τα τελευταία επτά χρόνια, γιόρτασε αυτή την ιδιαίτερη μέρα αναρτώντας στα social media ένα υπέροχο dump φωτογραφιών γέματο χαρά και αγάπη.

Κλέλια Πανταζή για την εγκυμοσύνη της | "Ήρθε μια αποκόλληση που μας τρόμαξε"

Πιο αναλυτικά, χθες το μεσημέρι η Κλέλια Πανταζή δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία σειρά από υπέροχες φωτογραφίες, τραβηγμένες όλες τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής τους. Φωτογραφίες από ταξίδια, φωτογραφίες από τον γάμο τους, από τα πανέμορφα παιδιά τους και από τις τρεις εγκυμοσύνες που έχουν περάσει και περνάνε μαζί, κατέκλυσαν το προφίλ της Ολυμπιονίκη η οποία σχολίασε χιουμοριστικά πως αυτά τα επτά χρόνια, δεν ήταν χρόνια φαγούρας.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Κλέλια Πανταζή και ο Λευτέρης Τσάκαλος έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, τον Μιχαήλ - Άγγελο, που γεννήθηκε τον Δεκέμβριο του 2019, και τον Αλέξανδρο - Ιωάννη που είναι μόλις ενός έτους ενώ η αθλήτρια είναι ξανά έγκυος, στο τρίτο τους παιδί, όπως η ίδια αποκάλυψε πριν από λίγο καιρό.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ