Follow us

"Τρις..ευτυχισμένοι, αυτό είμαστε." | Η υπέροχη ανάρτηση της Κλέλιας Πανταζή μέσα από το μαιευτήριο

Πριν από λίγες μέρες, η Ολυμπιονίκης και ο Λευτέρης Τσάκαλος έγιναν για τρίτη φορά γονείς.

MissBloom TEAM
Κλέλια Πανταζή NDP

Για τρίτη φορά γονείς έγιναν πριν από λίγες μέρες η Κλέλια Πανταζή και ο Λευτέρης Τσάκαλος. Η Ολυμπιονίκης έφερε στον κόσμο τον τρίτο τους γιο ενώ στα social media μοιράστηκε τις πιο υπέροχες φωτογραφίες.

Baby boom | Γέννησε η Κλέλια Πανταζή - Η πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου γιου της

Πιο αναλυτικά, η Κλέλια Πανταζή ανήρτησε μία σειρά φωτογραφιών μέσα από το μαιευτήριο σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως εκείνη, ο σύζυγός της και ο νεογέννητος γιος τους είναι τρισευτυχισμένοι. Η ίδια τόνισε μάλιστα πως ο μικρός ήρθε επιτέλους στην αγκαλιά τους ενώ όπως είπε, τον πάνε σπίτι να γνωρίσει τα αδέρφια του.

"Τρις..ευτυχισμένοι”. Αυτό είμαστε!! Επιτέλους σε κρατάμε αγκαλιά!!! Ήρθες για να ολοκληρώσεις την οικογένεια μας.. Όνομα μπορεί να μην σου έχουμε βρει ακόμη.. αλλά αν ήσουν Ινδιάνος θα ήσουν ο "Ήρθα για να Μείνω”!

Και οφείλουμε όλη αυτή την ευτυχία στις δυο αυτές γυναίκες, την γυναικολόγο μας @dr_katerina_papakonstantinou & την εξαιρετική μαία μας @pregnancycare_ !

Από την αρχή αυτής της 3ης εγκυμοσύνης έως και τώρα που πάμε σπίτι μας, ήταν εκεί! Και αυτό τα λέει όλα! Γιατί τώρα είσαι εσύ εδώ! Ευχαριστούμε @rea_maternity που για 3η φορά έγινες το πρώτο μας "σπίτι”! Ευχαριστούμε και όλους εσάς για τις πάρα πολλές ευχές που μας έχετε στείλει!!! Να είστε όλοι καλά!!!

*Πάμε σπίτι να γνωρίσεις τα αδέρφια σου!! Και εμείς να συνειδητοποιήσουμε ότι είμαστε τρίτεκνοι...!", έγραψε η Κλέλια Πανταζή στη λεζάντα της εν λόγω ανάρτησης.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ