Follow us

Η Κάτια Ζυγούλη με μπικίνι και φουσκωμένη κοιλίτσα | Οι σπάνιες φωτογραφίες από την πρώτη της εγκυμοσύνη, το 2008

Όπως όλα δείχνουν, η εγκυμοσύνη τής πάει πολύ.

MissBloom TEAM
Κάτια Ζυγούλη Instagram

Ήταν 2008 όταν η Κάτια Ζυγούλη έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον Σάκη Ρουβά. Το μοντέλο και ο γνωστός τραγουδιστής απέκτησαν τότε το πρώτο τους παιδί ενώ στα επόμενα χρόνια ακολούθησαν τρία ακόμη πανέμορφα παιδιά.

Αναστασία Ρουβά | Η απίστευτη ομοιότητα με τον Σάκη Ρουβά και το βίντεό τους στο Tik Tok που μετρά 3 εκατομμύρια προβολές

Η πρώτη κόρη του ζευγαριού, η Αναστασία Ρουβά, γεννήθηκε τον Νοέμβριο του 2008, με την Κάτια Ζυγούλη να αποφεύγει τις δημόσιες εμφανίσεις καθ'όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Ωστόσο, το καλοκαίρι της ίδια χρονιάς, λίγο πριν έρθει στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, η Κάτια Ζυγούλη και ο Σάκης Ρουβάς πέρασαν τις καλοκαιρινές τους διακοπές στην όμορφη Ελούντα, με τους φωτογράφους να τους ακολουθούν σε κάθε τους βήμα.

Σήμερα, γυρίζουμε τον χρόνο πίσω, δεκαπέντε ολόκληρα χρόνια, και θυμόμαστε πόσο υπέροχη έδειχνε η Κάτια Ζυγούλη στην πρώτη της εγκυμοσύνη. Με ένα λευκό μπικίνι και πιασμένα τα μαλλιά της σε μία χαμηλή αλογοουρά, το μοντέλο απολάμβανε τα μπάνια του στην πισίνα του ξενοδοχείου, λίγους μόνο μήνες πριν η ζωή της αλλάξει ριζικά.

O Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη είναι το πιο stylish ζευγάρι και αυτές οι φωτογραφίες είναι η απόδειξη

Η Κάτια Ζυγούλη με μπικίνι και φουσκωμένη κοιλίτσα | Οι σπάνιες φωτογραφίες από την πρώτη της εγκυμοσύνη, το 2008
Κάτια Ζυγούλη
Κάτια Ζυγούλη

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ