Follow us

Αναστασία Ρουβά | Η απίστευτη ομοιότητα με τον Σάκη Ρουβά και το βίντεό τους στο Tik Tok που μετρά 3 εκατομμύρια προβολές

Η 14χρονη κόρη του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη έχει μεγαλώσει πολύ.

MissBloom TEAM
Σάκης Ρουβάς Instagram

Τον τελευταίο καιρό η Αναστασία Ρουβά είναι ιδιαίτερα ενεργή στην πλατφόρμα του Tik Tok δημοσιεύοντας πλούσιο περιεχόμενο, κυρίως με τους φίλους της. Η 14χρονη κόρη του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη φαίνεται πως λατρεύει τα social media αναρτώντας fun στιγμιότυπα από τις βόλτες της.

Μαυρισμένοι και πιο ευτυχισμένοι από ποτέ | Η ρομαντική selfie του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη από την απόδρασή τους στη Μήλο

Ειδικότερα, η Αναστασία Ρουβά έχει ήδη αρκετούς ακόλουθους ενώ παίρνει πολλά likes και προβολές. Όπως ακριβώς συνέβη και με το τελευταίο βίντεο που ανέβασε, το οποίο ξετρέλανε δικαίως τους followers και το οποίο συγκέντρωσε πάνω από ένα εκατομμύριο προβολές. Φυσικά, στο εν λόγω βίντεο η 14χρονη δεν είναι μόνη της αλλά με τον μπαμπά της, Σάκη Ρουβά, κάτι που όπως φαίνεται λάτρεψαν οι followers της.

Στο βίντεο αυτό, ο Σάκης Ρουβάς και η Αναστασία τραγουδούν μπροστά από το ηλιοβασίλεμα πιο ευδιάθετοι και όμορφοι από ποτέ με την απίστευτη ομοιότητά τους να μην περνά στιγμή απαρατήρητη.

Ο κατάξανθος και πανέμορφος Αλέξανδρος Ρουβάς σε μία σπάνια φωτογραφία με τον μπαμπά του

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ