Follow us

Η Σμαράγδα Καρύδη γιόρτασε τα γενέθλιά της αλά "Παρά 5"

Η ηθοποιός έσβησε τα κεράκια στην τούρτα της έχοντας στο πλευρό της καλούς φίλους και συναδέλφους, δείχνοντας μάλιστα πιο ευτυχισμένη από ποτέ.

MissBloom TEAM
Σμαράγδα Καρύδη Instagram

Τα γενέθλιά της γιόρτασε πριν από δυο μέρες, στις 9 Αυγούστου, η Σμαράγδα Καρύδη. Η γνωστή ηθοποιός πέρασε την ημέρα μαζί με καλούς φίλους και συναδέλφους ενώ ανήρτησε στα social media το πιο γλυκό βίντεο.

Η Σμαράγδα Καρύδη ποζάρει με μαύρο μπικίνι στο υπέροχο εξοχικό της σπίτι στην Αίγινα

Ειδικότερα, το βίντεο που δημοσίευσε η ηθοποιός και στο οποίο φαίνεται να σβήνει την τούρτα των γενεθλίων της έφερε στο νου των ακολούθων της την πετυχημένη σειρά "Στο Παρά 5", αφού στο πάρτι της ηθοποιού βρέθηκε τόσο ο Γιώργος Καπουτζίδης όσο και ο Μιχάλης Μαρίνος. Οι τρεις φίλοι και συνάδελφοι, που κάποτε ενσάρκωναν τηλεοπτικά τον Σπύρο, την Ντάλια και τον Αλέξη, φαίνεται πως κάνουν αρκετή παρέα περνώντας μαζί ακόμη και τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Το βίντεο που ανήρτησε στα social media της η ηθοποιός είναι από το υπέροχο εξοχικό της στην Αίγινα ενώ σε κάποιο από τα πλάνα αχνοφαίνεται και ο αγαπημένος της σύντροφος, Θοδωρής Αθερίδης.

Μία καλλονή | Η Σμαράγδα Καρύδη ηλιοκαμένη με φλοράλ εφαρμοστό φόρεμα πριν 16 ολόκληρα χρόνια

"Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας για χθες. Η ζωή είναι ωραία όταν τη μοιράζεσαι με αυτούς που αγαπάς και τα γενέθλια είναι μια καλή μέρα για να το θυμάσαι.", σημείωσε στη λεζάντα της ανάρτησης η Σμαράγδα Καρύδη.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ