Follow us

Claudia Schiffer | Έκλεισε τα 53 και το γιόρτασε στην Ελλάδα με ένα μικροσκοπικό εμπριμέ μπικίνι

Το super model των 90΄s επισκέφθηκε -ξανά- την Ελλάδα και αυτή την φορά αφορμή ήταν τα 53α γενέθλιά της.

κλοντια_σιφερ Splash News/ Ideal Image

Για μια ακόμη χρονιά, η Claudia Schiffer επέλεξε την Ελλάδα για να περάσει μέρος των καλοκαιρινών της διακοπών και να γιορτάσει τα γενέθλιά της. Το διάσημο μοντέλο αποκαλεί στη νέα ανάρτησή της τη χώρα μας "παράδεισο" και δεν διστάζει να κάνει μία διεθνή διαφήμιση στους 1,9 εκατομμύρια followers της.

Η 53χρονη Γερμανίδα επιχειρηματίας και μοντέλο ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram μια σειρά από φωτογραφίες και βίντεο από τα γενέθλιά της σε ένα πολυτελές εξοχικό σπίτι, χωρίς όμως να αναφέρει πού ακριβώς βρίσκεται. Στο πρώτο βίντεο τη βλέπουμε με ένα εμπριμέ μπικίνι να χαμογελά, ενώ μια πεταλούδα κάθεται στο χέρι της.

Στο γιορτινό φωτογραφικό άλμπουμ, η Claudia Schiffer μοιράζεται, επίσης, την λαχταριστή σοκολοκατένια τούρτα με τα λευκά κεράκια και τα χρυσά μπαλόνια που κοσμούσαν την βίλα της. Στην προτελευταία φωτογραφία, το μοντέλο ποζάρει με θέα την ελληνική θάλασσα και το ειδυλλιακό τοπίο.

Μάλιστα, περίπου έναν μήνα πριν είχε ξαναβρεθεί στην Ελλάδα και, συγκεκριμένα, στο νησί των Σπετσών, από όπου είχε δημοσιεύσει φωτογραφίες στον λογαριασμό της στο Instagram.

Επισκέφθηκε, επίσης, την Αντίπαρο, ένα νησί ιδιαίτερα αγαπητό και σε άλλους παγκόσμιους celebrities, όπως ο Tom Hanks.

Κατά την παραμονή της στο νησί, η Claudia Schiffer επισκέφθηκε ένα μαγαζί με ρούχα, και πόζαρε με την ιδιοκτήτρια.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ