Follow us

"Blue Moon": Δες από πού και πώς απόλαυσαν οι διάσημοι την ξεχωριστή πανσέληνο

Οι εντυπωσιακές φωτογραφίες που δημοσίευσαν οι Eλληνίδες celebrities στα social media.

βασια κωσταρα Courtesy of Instagram

Χθες το βράδυ τα μάτια όλου του κόσμου ήταν στραμμένα στον ουρανό, καθώς η "Μπλε Υπερπανσέληνος" έλαβε χώρα. Πρόκειται για την μεγαλύτερη και φωτεινότερη πανσέληνο του 2023, ένα σπάνιο αστρονομικό φαινόμενο, που χάρισε μαγευτικές εικόνες.

Οι φωτογραφίες που έρχονται από όλο τον κόσμο, είναι πραγματικά εντυπωσιακές. Το "μπλε φεγγάρι" αιχμαλώτισε τα βλέμματα και των Ελληνίδων celebrities, οι οποίες δημοσίευσαν στα social media καθηλωτικές εικόνες. Η Φαίη Σκορδά, η Έβελυν Καζαντζόγου και η Βάσια Κωσταρά είναι μερικές από τις stars που αποτύπωσαν το εκπληκτικό θέαμα και το μοιράστηκαν με τους ακόλουθούς τους.

Το "Blue Moon" του Αυγούστου ήταν μοναδικό και οι φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν από την χώρα μας μοιάζουν να έχουν βγει από παραμύθι.

"Blue Moon": Δες από πού και πώς απόλαυσαν οι διάσημοι την ξεχωριστή πανσέληνο

"Blue Moon": Δες από πού και πώς απόλαυσαν οι διάσημοι την ξεχωριστή πανσέληνο

Η Βάσια Κωσταρά δημοσίευσε όχι μία ούτε δύο, αλλά τρεις φωτογραφίες από την Πανσέληνο του Αυγούστου. Η σχεδιάστρια μόδας ήταν στην Αθήνα και τράβηξε από το μπαλκόνι του σπιτιού της το ολόγιομο φεγγάρι. Δημοσίευσε, μάλιστα, μία σειρά φωτογραφιών στο Instagram προφίλ της δίνοντας τα credits στον επαγγελματία φωτογράφο και σύντροφό της.

βασια κωσταρα

Και η Φαίη Σκορδά απαθανάτισε το εντυπωσιακό θέαμα. Η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ τράβηξε μία μακρινή λήψη και δημοσίευσε στο Instagram την παρακάτω φωτογραφία.

Η Έβελυν Καζαντζόγλου, αφού διασκέδασε με φίλους επέστρεψε στο σπίτι της στο κέντρο της Αθήνας και φωτογράφησε το μαγευτικό "Blue Moon". Στην λεζάντα της ανάρτησης, το μοντέλο έγραψε: "Blue Moon from home".

φαιη σκορδα
εβελυν καζαντζογλου

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη άφησε για λίγο τον αγαπημένο της, Χρήστο Μάστορα, και επέστρεψε στην Αθήνα για επαγγελματικές υποχρεώσεις. Το μοντέλο και επιχειρηματίας είχε την τύχει να απολαύσει την Πανσέληνο του Αυγούστου και μοιράστηκε με τους ακόλουθούς της το μαγευτικό στιγμιότυπο.

γαρυφαλλια καληφωη

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ