Follow us

Ο Γιώργος Λιανός πήγε στο γήπεδο μαζί με τα πανέμορφα παιδιά του | Η πανύψηλη κόρη του, Αριάνα, και ο 10χρονος γιος του, Κωνσταντίνος

Ο γνωστός παρουσιαστής πήγε στο ΟΑΚΑ έχοντας στο πλευρό του τη μεγάλη κόρη του και τον γιο του.

MissBloom TEAM
Γιώργος Λιανός Instagram

Στο γήπεδο πήγε το απόγευμα της Πέμπτης ο Γιώργος Λιανός, μαζί φυσικά με τα παιδιά του, με σκοπό να παρακολουθήσει τον αγώνα της αγαπημένης του ομάδας. Πιο αναλυτικά, ο γνωστός παρουσιαστής εθεάθη στο ΟΑΚΑ έχοντας στο πλευρό του τη μεγάλη του κόρη και τον γιο του.

Κωνσταντίνος Λιανός | Ο πανέμορφος γιος του Γιώργου Λιανού με τα καταπράσινα μάτια μόλις έγινε 10 ετών

Πιο αναλυτικά, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον Γιώργο Λιανό με την κόρη του, Αριάνα, και τον 10χρονο γιο του, Κωνσταντίνο, να είναι ντυμένοι στα χρώματα της ομάδας τους και έτοιμοι για το μεγάλο ματς. Ο παρουσιαστής φαίνεται πως τους μήνες που βρίσκεται στην Ελλάδα, και όχι στον Άγιο Δομίνικο και στα γυρίσματα του "Survivor", αγαπάει να περνάει τον ελεύθερο χρόνο του με τα παιδιά του κάνοντας μαζί τους πολλές και διαφορετικές δραστηριότητες.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γιώργος Λιανός έχει τέσσερα παιδιά. Την Αριάνα, τον Ιάσωνα και τον Κωνσταντίνο Λιανό, από τον πρώτο του γάμου με την Ανθή Ανδροτσάκη, και τη μικρή Βαλέρια από τον γάμο του με την Κωνσταντίνα Καραλέξη.

Γιώργος Λιανός | Η φωτογραφία με τα τέσσερα παιδιά του που έκανε όλους να απορήσουν

Ο Γιώργος Λιανός πήγε στο γήπεδο μαζί με τα πανέμορφα παιδιά του | Η πανύψηλη κόρη του, Αριάνα, και ο 10χρονος γιος του, Κωνσταντίνος
Γιώργος Λιανός

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ