Follow us

H Νατάσσα Μποφίλιου σε μία σπάνια δημόσια εμφάνιση με τους γονείς της | Η stylish μητέρα της και ο γλυκύτατος πατέρας της

Η γλυκιά και άκρως οικογενειακή στιγμή που απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός.

MissBloom TEAM
Νατάσσα Μποφίλιου Instagram

Μία σπάνια δημόσια εμφάνιση με τους γονείς της έκανε το βράδυ της Πέμπτης η Νατάσσα Μποφίλιου. Η αγαπημένη τραγουδίστρια βρέθηκε στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού με αφορμή τη συναυλία του Ηλία Ανδριόπουλου "Ταξίδι στον Ήχο και το Χρόνο" όπου και τραγούδησε ανάμεσα σε πολλούς άλλους ταλαντούχους καλλιτέχνες.

Νατάσσα Μποφίλιου | Οι μαγικές διακοπές στη Φολέγανδρο με τον σύντροφο και την αδερφή της

Στο πλευρό της Νατάσσας Μποφίλιου βρέθηκαν πολλοί θαυμαστές και φίλοι ενώ η οικογένειά της ήταν φυσικά εκεί δίνοντας το "παρών". Συγκεκριμένα, οι γονείς της ερμηνεύτριας απόλαυσαν και θαύμασαν την κόρη τους επί σκηνής ενώ φωτογραφήθηκαν στο πλάι της γεμάτοι περηφάνια.

Η Κατερίνα Δρακονταειδή και ο Νίκος Μποφίλιος μοιάζουν να είναι πάντα στο πλευρό των παιδιών τους, με τον πατέρα μάλιστα της τραγουδίστριας να κάνει συχνά live εμφανίσεις με τη Νατάσσα Μποφίλιου αφού και ο ίδιος ασχολείται με τη μουσική εδώ και πολλά χρόνια. Αξίζει να σημειωθεί πως η μητέρα της ερμηνεύτριας εμφανίστηκε πιο κομψή και γοητευτική από ποτέ, έχοντας επιλέξει για αυτή τη βραδιά να φορέσει ένα εφαρμοστό τζιν παντελόνι συνδυασμένο με ένα ροζ πουκάμισο.

Νατάσσα Μποφίλιου | "Έχουμε μάθει μέσα στην πατριαρχία ότι η γυναίκα πρέπει να είναι ήσυχη, χαμογελαστή, μας ξενίζει μία γυναίκα αγωνίστρια"

H Νατάσσα Μποφίλιου σε μία σπάνια δημόσια εμφάνιση με τους γονείς της | Η stylish μητέρα της και ο γλυκύτατος πατέρας της

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ