Follow us

Η Μαρία Τζομπανάκη αγνώριστη σε ηλικία 34 ετών στον φακό του Κλεισθένη

Στο πλευρό του Αλέκου Αλεξανδράκη σε ένα σπάνιο κλικ του Κλεισθένη είδαμε τη Μαρία Τζομπανάκη

Μαρία Τζομπανάκη NDP

9 Νοεμβρίου του 2005 έφυγε από τη ζωή ο Αλέκος Αλεξανδράκης και με αφορμή την επέτειο του θανάτου του, το studio Κλεισθένης μοιράστηκε μια σπάνια φωτογραφία του ηθοποιού με τη Μαρία Τζομπανάκη.

Διαβάστε Επίσης

Εντύπωση μάς έκανε η Μαρία Τζομπανάκη, την οποία την βλέπουμε σε ηλικία 34 ετών στο πλευρό του σπουδαίου ηθοποιού και είναι πραγματικά αγνώριστη.

"Σαν σήμερα φεύγει από τη ζωή το 2005 ο αγαπημένος ηθοποιός Αλέκος Αλεξανδράκης και το Studio Κλεισθένης τον θυμάται με μια αδημοσίευτη φωτογραφία από τις πρόβες της παράστασης Μαντάμ Μπατερφλάι με την Μαρία Τζομπανάκη στο θέατρο Ιλίσια στις 16-10-1990. Σε σκηνοθεσία του Ανδρέα Βουτσινά και μετάφραση της Έλενα Ακρίτα και συμπρωταγωνιστή του Αλεξανδράκη ο υπέροχος Κώστας Αρζόγλου μαζί με άλλους πολλούς ταλαντούχους ηθοποιούς όπως ο Γιώργος Λέφας, η Ελευθερία Σπανού , η Μαρία Τζομπανάκη, η Σάσα Κρίτση , ο Γιάννης Ηλιόπουλος, ο Αλέξανδρος Ζαχαρέας, ο Ξενοφών Δημητρόπουλος και ο Νίκος Δούλος. Σκηνικά ο Νίκος Πετρόπουλος. Κοστούμια ο Γιάννης Μετζικώφ. Φωτισμοί ο Αριστείδης Καρύδης Φούκς. Μακιγιάζ ο Αχιλλέας Χαρίτος χορογραφίες η Έρση Πήττα. Μουσική επιμέλεια ο Τόλης Σταματίκος. Παραγωγός ο Λεμπέσης Γιώργος. Με το φακό του Κλεισθένη” γράφει στη λεζάντα το studio Κλεισθένης.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ