Follow us

Μαρία Μενούνος | Η γεμάτη ευγνωμοσύνη ανάρτηση της και το ευχαριστώ στην παρένθετη μητέρα της κόρης της

Η Μαρία Μενούνος δημοσίευσε μία σειρά από χαριτωμένες φωτογραφίες με την κόρη της Αθηνά για την Ημέρα των Ευχαριστιών

MissBloom TEAM
Μαρία Μενούνος Instagram

Η Μαρία Μενούνος ζει μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής της στο πλευρό της κόρης της Αθηνάς και του συζύγου της Kevin Undergarro. Η παρουσιάστρια έχει μιλήσει αρκετές φορές για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μέχρι να καταφέρει να φτάσει σε αυτή την οικογενειακή ευτυχία και με κάθε αφορμή μετράει τις ευλογίες της δίνοντας παράλληλα στους followers της την ελπίδα και το μήνυμα να μην τα παρατάνε ποτέ.

Η Μαρία Μενούνος με αφορμή την Ημέρα των Ευχαριστιών, μέτρησε τα δικά της "ευχαριστώ" και έκανε μία πολύ γλυκιά και τρυφερή ανάρτηση στην οποία έγραφε χαρακτηριστικά:

"Χαρούμενη Ημέρα των Ευχαριστιών φίλοι! Έχω πάντα τόσα πολλά για τα οποία είμαι ευγνώμων, αλλά σήμερα θα είμαι ευγνώμων για τη μεγαλύτερη ευλογία μου, την Αθηνά. Πάντα ευγνώμων στην όμορφη παρένθετη οικογένεια μας που μας βοήθησε να φέρουμε την Αθηνά στον κόσμο. Σας αγαπάμε παιδιά τόσο πολύ. Αυτή είναι μια σειρά φωτογραφιών. Τις τράβηξα σήμερα το πρωί καθώς η Αθηνά μόλις τώρα άρχισε να μου τραβάει τα μαλλιά! Της είπα να μην τραβάει του μπαμπά. Δεν έχει αρκετά. Ελπίζω να έχετε όλοι μια ευλογημένη μέρα και αν βρεθείτε στη μέση των προκλήσεων της ζωής ή των καταιγίδων πιστέψτε με ξέρω πώς είναι αυτό. Σας στέλνω επιπλέον αγάπη. Ο Θεός να σας ευλογεί όλους".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ