Follow us

Η Πόπη Τσαπανίδου διέσχισε τον Ατλαντικό | Το όνειρο ζωής που εκπλήρωσε

Ένα "τικ" στη λίστα με τα όνειρα της έβαλε η Πόπη Τσαπανίδου

MissBloom TEAM
Πόπη Τσαπανίδου @tsapanidou

Είναι μια σημαντική περίοδος για τη Πόπη Τσαπανίδου, μιας και η δημοσιογράφος εκπλήρωσε ένα όνειρο ζωής που είχε, βάζοντας έτσι "τικ” στη λίστα της.

Συγκεκριμένα, η Πόπη Τσαπανίδου δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Instagram, αποκαλύπτοντας έτσι ότι διασχίζει τον Ατλαντικό με καράβι.

Στο συνοδευτικό μήνυμα έγραψε: "Να διασχίσω τον Ατλαντικό με πλοίο. Όταν είπα ότι θα το κάνω, κάποιοι φίλοι ενθουσιάστηκαν. Άλλοι είπαν πως "ούτε αν με πλήρωναν θα το έκανα". Η αλήθεια είναι πως έτρεμε η ψυχή μου στη σκέψη πως θα μαι τόσο μακριά από στεριά, τόσο ευάλωτη σε καιρούς. Και πράγματι. Συνάντησα ότι καιρό μπορεί να φανταστεί κανείς. Χρειάστηκε να αλλάξουμε πορεία, ώστε να αποφύγουμε μια μεγάλη καταιγίδα και βρεθήκαμε στα 10 και 11 μποφόρ επί δύο ημέρες. Άν άξιζε; Και με το παραπάνω! Όπως ακριβώς και στη ζωή, την καταιγίδα διαδέχτηκαν καλύτερες μέρες. Τα μποφόρ έπεσαν στα 7 και σήμερα βλέπω την πιο ήρεμη θάλασσα της τελευταίας εβδομάδας. Τι ωραίο, να τσεκάρεις ως ολοκληρωμένους, στόχους ζωής. Καλά ταξίδια, σε όλους. Κυριολεκτικά και μεταφορικά”.

Η Πόπη Τσαπανίδου τις τελευταίες ημέρες βρισκόταν στην Ολλανδία, όπου μένει μόνιμα η κόρη της και ο εγγονός της, με τον οποίο είναι ξετρελαμμένη και δεν το έχει κρύψει ποτέ. Μάλιστα δεν είναι και λίγες οι φορές που έχει μοιραστεί στιγμιότυπα μαζί του στα προσωπικά της social media.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ