Follow us

H προφορά της Sofia Vergara δεν είναι τέλεια. Πρέπει να τη χλευάσουμε γι' αυτό;

Το viral περιστατικό που μας θύμισε ότι τελικά το ανθρώπινο είδος πάσχει από έλλειψη ενσυναίσθησης.

MissBloom TEAM
Sofia Vergara Splash News /Ideal Image

Βουτιά στο χρονοντούλαπο του οπισθοδρομισμού και της αγενούς συμπεριφοράς έκαναν όσοι παρακολούθησαν πρόσφατα την τηλεοπτική συνέντευξη της διάσημης ηθοποιού, Sofia Vergara, η οποία βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της ισπανικής εκπομπής "El Hormiguero" στο πλαίσιο προώθησης της νέας σειράς, "Griselda", στην οποία πρωταγωνιστεί.

Η 51χρονη Κολομβιανή ως γνωστόν, έγινε παγκοσμίως διάσημη μέσα από τον ρόλο της "Gloria" στη σειρά "Modern Family" η οποία σημείωσε τεράστια επιτυχία και πλέον θεωρείται κλασική. Στη σειρά υποδύθηκε λίγο πολπύ τον εαυτό της, δηλαδή μία σέξι Κολομβιανή η οποία έχει παντρευτεί έναν τυπικό, και κατά πολύ μεγαλύτερό της, Αμερικανό.

Jennifer Aniston | Μίλησε ελληνικά στο κόκκινο χαλί των Critics Choice Awards

Όπως ήταν φυσικό, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, η Vergara ρωτήθηκε για τη σειρά που την έκανε διάσημη, με την ηθοποιό να ξεκινάει με προθυμία την απάντησή της. "Πώς λες Modern Family;", τη διακόπτει ο παρουσιαστής, Pablo Motos, σε μία προσπάθεια να αστειευτεί με την προφορά της στα αγγλικά. "Το λέω λάθος; Ω, επειδή εσύ μιλάς καλύτερα αγγλικά από εμένα;" απάντησε εκνευρισμένη η Vergara. "Πόσες υποψηφιότητες για Emmy έχεις στις Ηνωμένες Πολιτείες; Πόσες φορές σε έχουν προτείνει στις Χρυσές Σφαίρες;", συνέχισε η ηθοποιός με τον παρουσιαστή να έρχεται σε αμηχανία.

Το viral αυτό περιστατικό μας υπενθύμισε ότι όσο και αν προσπαθούμε, πάντα θα υπάρχουν εκείνοι οι λίγοι - ευτυχώς- που θα αδιαφορούν για το αν θα προσβάλουν τον συνομιλητή της ή θα τον φέρουν σε δύσκολη θέση μόνο και μόνο για να φανούν εκείνοι έξυπνοι. Είναι όπως στο σχολείο που το παιδί με τα παραπάνω κιλά, το πιο μικροκαμωμένο ή αυτό που φορούσε γυαλάκια, δεχόταν πειράγματα και μπούλινγκ. Πιστεύαμε ότι είχαμε ξεπεράσει την αδιακρισία και βαναυσότητα των περασμένων δεκαετιών αλλά φαίνεται ότι σε μερικούς λείπει αρκετά.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ