Follow us

Jennifer Aniston | Μίλησε ελληνικά στο κόκκινο χαλί των Critics Choice Awards

Once Ελληνίδα... always Ελληνίδα.

MissBloom TEAM
Jennifer Aniston Splash News / Ideal Image

Και μιας και έχουμε μπει για τα καλά σε mood βραβείων, με αποκορύφωμα φυσικά τη μεγάλη βραδιά των Oscar στις 10 Μαρτίου, λίγες ώρερς πριν πραγματοποιήθηκε η απονομή των Critics Choice Awards, η οποία είχε ιδιαίτερο ενδιαφέρον, όχι μόνο λόγω Γιώργου Λάνθιμου - η Emma Stone βραβεύτηκε για την ερμηνεία της στο Poor Things - αλλά και λόγω διαφόρων μικρών γεγονότων που συνέβησαν στο κόκκινο χαλί.

Critics Choice Awards | "Καλύτερη ηθοποιός" η Emma Stone με το "Poor Things" - Το "σ' αγαπώ" στον Γιώργο Λάνθιμο

Ένα από αυτά, ήταν η άφιξη της Jennifer Aniston, η οποία ήταν εντυπωσιακή, όπως πάντα, και ντυμένη στα μαύρα, όπως πάντα, η οποία θέλησε να υπενθυμίσει στο κοινό, τις ελληνικές της ρίζες. Συγκεκριμένα, στην ερώτηση του Γιώργου Σατσίδη, "τι κάνεις" - στα ελληνικά, απάντησε "καλά, εσύ", αποδεικνύοντας ότι μπορεί να έζησε στην Ελλάδα μόλις ένα χρόνο στην ηλικία των 5 ετών αλλά κάποια πράγματα δεν ξεχνιούνται ποτέ.

Αξίζει να αναφερθεί, ότι η Jennifer θρηνεί ακόμα την ξαφνική απώλεια του καλού της φίλου Matthew Perry, τον περασμένο Οκτώβριο, με τον οποίο συμπρωταγωνίστησε στη θρυλική σειρά "Friends" για δέκα ολόκληρα χρόνια.

Jennifer Aniston | Μίλησε ελληνικά στο κόκκινο χαλί των Critics Choice Awards

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ