Follow us

Tι συμβαίνει με την Κατερίνα Καινούργιου και τον Φίλιππο Τσαγκρίδη; | Το post που έσβησε

Η νυχτερινή έξοδος του επιχειρηματία με παρουσιάστρια

MissBloom TEAM
τσαγκρίδης

Το εστιατόριο που διατηρεί ο Φίλιππος Τσαγκρίδης επισκέφτηκε η Κατερίνα Καινούργιου πριν λίγες ημέρες και δημοσίευσε φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

"Θα το πω, δεν έχω θέμα – πήγα στο μαγαζί του Φίλιππου Τσαγκρίδη, που έχει ανοίξει. Θέλω να πω για την τοξικότητα στα social. Αποφασίζω, λοιπόν, να πάω, στο μαγαζί ενός ανθρώπου που έχω υπάρξει πολλά χρόνια μαζί. Το αν είμαι ή θα ξαναείμαι είναι δικό μου θέμα. Αν έχω κάτι κάποια στιγμή, θα το πω εγώ. Ένας άνθρωπος που τον αγαπάς και έχεις μοιραστεί χρόνια και βλέπεις ότι κάνει κάτι καινούργιο και θέλεις να τον στηρίξεις, είσαι περήφανη για αυτόν, οπότε το ποστάρεις. Το τι άκουσα από κάτω… δεν μπορείς να φανταστείς", είπε η Κατερίνα Καινούργιου από την εκπομπή της με αφορμή τις φήμες περί επανασύνδεσης.

Ωστόσο, η παρουσιάστρια έσβησε το συγκεκριμένο post, αιφνιδιάζοντας με την κίνησή αυτή της τους followers της.

Νωρίτερα το πρωί της Δευτέρας, τεχνικός του "Happy Day" αποκάλυψε πως μία παρουσιάστρια, όχι η Κατερίνα Καινούργιου, ήταν σε τρυφερά ενσταντανέ με κάποιο γνωστό πρόσωπο στο νυχτερινό μαγαζί που εμφανίζεται η Άννα Βίσση. Τότε η Σταματίνα Τσιμτσιλή συμπλήρωσε: "Είδε ωραία συναισθήματα, αντάλλασσαν φιλιά".

'Ισως αυτό να δικαιολογεί την κίνηση της Κατερίνας Καινούργιου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ