Follow us

Λευτέρης Χαρίτος | Η σπάνια εμφάνιση με τη σύντροφό του, Σμαράγδα Αδαμοπούλου

Ο ταλαντούχος σκηνοθέτης εδώ και λίγους μήνες διατηρεί σχέση με την ηθοποιό.

MissBloom TEAM
Λευτέρης Χαρίτος NDP

Αυτός ταλαντούχος και καταξιωμένος σκηνοθέτης και αυτή νέα και φρέσκια και χαρισματική ηθοποιός. Ο έρωτάς τους μετρά λίγους μήνες, ενώ πρόσφατα άρχισαν δειλά δειλά να εμφανίζονται δημόσια. Ο λόγος για τον Λευτέρη Χαρίτο και τη Σμαράγδα Αδαμοπούλου.

Ο σκηνοθέτης της "Μάγισσας" ως γνωστόν, πριν περίπου 10 μήνες, έγινε πατέρας μιας κόρης, την οποία απέκτησε με την τότε σύντροφό του και επίσης ηθοποιό, Μαρκέλλα Γιαννάτου. Το ζευγάρι ήταν μαζί 14 ολόκληρα χρόνια, ωστόσο λίγο πριν τον ερχομό του μωρού τους, αποφάσισαν να χωρίσουν.

Λευτέρης Χαρίτος | Η σπάνια εμφάνιση με τη σύντροφό του, Σμαράγδα Αδαμοπούλου

Η Μαρκέλλα Γιαννάτου χωρίς ίχνος μακιγιάζ σε βραδινή έξοδο της

Παρόλα αυτά, και για χάρη του παιδιού τους, διατηρούν άριστες σχέσεις. Μάλιστα η Μαρκέλλα Γιαννάτου πρωταγωνιστεί στη "Μάγισσα" την οποία όπως αναφέραμε προηγουμένως, σκηνοθετεί ο Λευτέρης Χαρίτος.

"Δυσκολεύομαι πάρα πολύ..." | Η Μαρκέλλα Γιαννάτου μιλάει για τη μητρότητα και αποκαλύπτει το ιδιαίτερο όνομα που έδωσε στην κόρη της

Λευτέρης Χαρίτος
Λευτέρης Χαρίτος

Όσο για τη Σμαράγδα Αδαμοπούλου πέρυσι την είδαμε στον "Παράδεισο των Κυριών" και φέτος στους "Πανθέους". Για την ιστορία το ερωτευμένο ζευγάρι, εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης "Ονειρόδραμα".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ