Follow us

"Δυσκολεύομαι πάρα πολύ..." | Η Μαρκέλλα Γιαννάτου μιλάει για τη μητρότητα και αποκαλύπτει το ιδιαίτερο όνομα που έδωσε στην κόρη της

Όλα όσα είπε η γνωστή ηθοποιός για την κόρη της που ήρθε στη ζωή τον περασμένο Ιούνιο.

MissBloom TEAM
Μαρκέλλα Γιαννάτου Instagram

Στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών μίλησε το βράδυ της Πέμπτης η Μαρκέλλα Γιαννάτου. Η γνωστή ηθοποιός, που έγινε για πρώτη φορά μητέρα τον περασμένο Ιούνιο, μίλησε για πολλά πράγματα ενώ αποκάλυψε on air το όνομα που έδωσε στην κόρη της.

Μαρκέλλα Γιαννάτου | "Δεν κοιμάμαι πολύ, θηλάζω και με δυσκολεύει αρκετά…"

Ειδικότερα, η ηθοποιός παραδέχτηκε πως δυσκολεύεται πολύ ως μητέρα να συνδυάσει τη δουλειά και παιδί ενώ αποκάλυψε πως φωνάζει την κόρη της Μελιώ. Συγκεκριμένα, η Μαρκέλλα Γιαννάτου σημειώσει πως εκείνη και ο πρώην σύντροφός της έδωσαν στην κόρη τους τα ονόματα Μελία-Αφροδίτη τονίζοντας πως Αφροδίτη είναι και το δικό της, δεύτερο όνομα.

"Είναι πάρα πολύ δύσκολο να συνδυάζω τη δουλειά με το παιδί. Δυσκολεύομαι πάρα πολύ. Προσπαθώ να τα συνδυάσω αλλά δε τα καταφέρνω. Της δώσαμε τα ονόματα Μελία-Αφροδίτη και τη φωνάζω Μελιώ. Το Αφροδίτη είναι και το δεύτερο δικό μου όνομα. Το Μελία είναι αρχαιοελληνικό όνομα που το έμαθα πρόσφατα και μου άρεσε πολύ."

Δες το σχετικό απόσπασμα :

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ