Follow us

Kate Middleton - Πρίγκιπας William | Η έκκληση στον Harry και τη Meghan Markle

Τι ζήτησε το πριγκιπικό ζεύγος από το ζευγάρι των επαναστατημένων;

MissBloom TEAM
Kate - Meghan Splash News / Ideal Image

Και ενώ η Μεγάλη Βρετανία έχει αρχίσει σιγά σιγά να συνειδητοποιεί τη σοκαριστική ανακοίνωση της Kate Middleton, με τις εικασίες να κάνουν λόγο για καρκίνο του παχέως εντέρου, οι αναλυτές της βασιλικής οικογένειας, ναι υπάρχουν και αυτοί φυσικά, έχουν θέσει επί τάπητος τις σχέσεις του William και του Harry, καθώς όλοι περιμένουν με αγωνία να δουν αν οι συμφορές που έχουν βρει την οικογένειά τους, είναι ικανές να τους φέρουν και πάλι κοντά.

Ενώ μέχρι σήμερα γνωρίζαμε ότι Harry και Meghan θέλησαν να επισκεφθούν την Kate, με την άρνηση από την άλλη πλευρά να είναι ηχηρή, ένα νέο δημοσίευμα αλλάζει τα μέχρι τώρα δεδομένα.

Από τι είδος καρκίνου πάσχει η Kate Middleton; Βασιλικός εμπειρογνώμονας αποκαλύπτει

Ο βασιλικός συγγραφέας Tom Queen λοιπόν, αποκάλυψε ότι η Kate και ο William έχουν επικοινωνήσει με τον Harry και τη Meghan και τους έχουν προτρέψει να φέρουν τα παιδιά τους, τον Archie και τη Lilibet στη Μεγάλη Βρετανία. Παρόλα αυτά, φαίνεται ότι η Meghan είναι ανένδοτη και δεν έχει κανένα σκοπό να ταξιδέψει με τα παιδιά της στην πατρίδα του συζύγου της.

Όπως μάλιστα μαθαίνουμε, Harry και Meghan είχαν σκοπό το 2022 να φέρουν τα παιδιά τους στη Μεγάλη Βρετανία, αλλά υπήρξε σοβαρός κίνδυνος για την ασφάλειά τους, οπότε και η επίσκεψη αναβλήθηκε.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ