Follow us

Έκπληξη | Η Kate Middleton ενθουσίασε τους θαυμαστές της με μία απροσδόκητη κίνηση

Oι Royal fans με αγωνία αναζητούν ένα σημάδι από την αγαπημένη τους πριγκίπισσα.

MissBloom TEAM
Kate Middleton Splash News / Ideal Image

Και ενώ η Kate Middleton συνεχίζει τις θεραπείες της χωρίς φυσικά να έχουμε κάποια περαιτέρω ενημέρωση για την κατάστασή της, οι ειδήσεις που αφορούν στη βασιλική οικογένεια, είναι κάθε μέρα όλο και περισσότερες.

Αφού αφήσαμε στην άκρη την εξωσυζυγική σχέση του William με την Rose Hanbury, χωρίς ωστόσο αυτό να σημαίνει ότι τα βρετανικά Μέσα δεν θα επανέλθουν, έχουμε φυσικά τις κινήσεις της Meghan και του Harry οι οποίες έχουν μπει στο μικροσκόπιο, αλλά και τα νέα για την υγεία του Καρόλου, τα οποία επίσης είναι ασαφή.

Πριγκίπισσα της Ουαλίας | Πώς αλλάζει ο τρόπος ζωής της το διάστημα που κάνει θεραπεία

Μέσα στο θολό αυτό τοπίο, ένα σχετικά ευχάριστο γεγονός συνέβη, το οποίο μοιράστηκε με ενθουσιασμό θαυμάστρια της Kate στο X. Η Allex Marie, έγραψε: "Τον Ιανουάριο που μας πέρασε, όταν η όμορφη πριγκίπισσά μας μπήκε στο νοσοκομείο για να χειρουργηθεί της έστειλα τις ευχές μου μαζί με όλη μου την οικογένεια. Σήμερα, έλαβα μία κάρτα από το Παλάτι του Κένσινγτον που έλεγε τα εξής: Ευχαριστούμε για τις όμορφες ευχές σας για την πριγκίπισσα της Ουαλίας. Είμαστε ευγνώμονες για την όμορφη χειρονομία σας".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ