Follow us

H φωτογραφία που θα βάλουμε στο ψυγείο μας | Η Δούκισσα Νομικού ποζάρει με crop top και τα λόγια είναι περιττά

Έτοιμοι για τα καλοκαιράκι;

MissBloom TEAM
Δούκισσα Νομικού Instagram

Σε περίπτωση που ζεις σε μία σπηλιά και δεν το έχεις αντιληφθεί το καλοκαίρι είναι μία ανάσα μακριά, οι διατροφολόγοι δεν προλαβαίνουν να δέχονται νέους πελάτες, και τα pilates studio είναι πια ασφυκτικά γεμάτα. Ναι, ο μέσος Έλληνας ετοιμάζει πυρετωδώς το bikini body του, αν και στο τέλος, αυτά που αξίζουν είναι το θαλασσινό αεράκι, η δροσερή μπυρίτσα και η καλή παρέα.

Στο θέμα μας τώρα. Οι Ελληνίδες stars όπως είναι φυσικό, βρίσκονται και αυτές σε καλοκαιρινή διάθεση ενώ τα πρώτα μαγιό έχουν ήδη κάνει την εμφάνισή τους. Και μπορεί η Δούκισσα Νομικού να μην το έχει βάλει ακόμα το μπικίνι της, αλλά φρόντισε να μας δείξει τους κοιλιακούς της και να μας αναγκάσει να αντικαταστήσουμε τη μεσημεριανή μας μακαρονάδα με σαλάτα - καλά ούτε καν αλλά λέμε τώρα -.

To τέλειο κορίτσι της | Η Δούκισσα Νομικού φωτογραφίζει την 4,5 ετών κόρη της, Αναστασία σε μία σπάνια στιγμή

H φωτογραφία που θα βάλουμε στο ψυγείο μας | Η Δούκισσα Νομικού ποζάρει με crop top και τα λόγια είναι περιττά

Η αγαπημένη παρουσιάστρια και μοντέλο ανέβασε ένα insta story όπου ποζάρει με crop top με τη γράμμωση της κοιλιάς της να είναι σχεδόν... εξώφθαλμη!!! Κι εμείς αναρωτιόμαστε: Θα φτάσουμε ποτέ σε αυτό το επίπεδο; Μάλλον όχι! Οπότε ας φάμε...


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ