Follow us

Πρίγκιπας William και πρίγκιπας George στην πρώτη κοινή εμφάνιση μετά την ανακοίνωσή της Kate Middleton

Χωρίς ασφάλεια πέρασαν μία όμορφη βραδιά μπαμπάς και γιος.

MissBloom TEAM
Πρίγκιπας William και πρίγκιπας George Splash News / Ideal Image

Μία βραδιά για δύο θέλησαν να περάσουν ο πρίγκιπας William και ο πρίγκιπας George.

Στις 22 Μαρτίου, η Kate Middleton ανακοίνωσε με ένα βίντεο ότι περνάει μία αρκετά σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της, διότι διαγνώστηκε με καρκίνο χωρίς όμως να αποκαλύπτει σε ποιο σημείο του οργανισμού της.

Η Kate Middleton ανακοίνωσε πως πάσχει από καρκίνο

"Ωστόσο, οι εξετάσεις μετά την επέμβαση διαπίστωσαν ότι υπήρχε καρκίνος. Ως εκ τούτου, η ιατρική μου ομάδα συνέστησε να υποβληθώ σε προληπτική χημειοθεραπεία και τώρα βρίσκομαι στα πρώτα στάδια αυτής της θεραπείας", είχε πει μεταξύ άλλων η πριγκίπισσα της Ουαλίας.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ έμαθε πως η Kate Middleton έχει καρκίνο στο μνημόσυνο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου

Όμως το βράδυ της Πέμπτης, μπαμπάς και γιος εντοπίστηκαν για πρώτη φορά εκτός σπιτιού μετά και από την ανακοίνωση της Kate Middleton. Οι δυο τους βρέθηκαν στο γήπεδο για να υποστηρίξουν την αγαπημένη τους ομάδα, την Aston Villa, η οποία αγωνιζόταν στο UEFA Europa Conference League.

Οι κάμερες εντόπισαν τον 41χρονο πρίγκιπα και τον 10χρονο γιο του να απολαμβάνουν τις στιγμές τους στο γήπεδο, ενώ όπως έχει γνωστό οι δυο τους δεν είχαν ασφάλεια μαζί τους, θέλοντας να περάσουν απαρατήρητοι και να μην δώσουν στόχο.

Ο νεαρός George φορούσε ένα κασκόλ της ομάδας του, ενώ σε φωτογραφία που είδαμε στο Twitter, ο πρίγκιπας William χαιρέτησε και ένα κοριτσάκι που του έκανε νεύμα και βρισκόταν λίγο πιο κάτω από εκείνον στις θύρες.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ