Follow us

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ έμαθε πως η Kate Middleton έχει καρκίνο στο μνημόσυνο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου

Αυτός είναι ο λόγος που ο πρίγκιπας Γουίλιαμ δεν έδωσε το παρών στο μνημόσυνο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου

MissBloom TEAM
Kate Middleton and prince William @Instagram/Kensington Palace

Τον Φεβρουάριο, πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο η επιμνημόσυνη δέηση για τον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο, στον Καθεδρικό Ναό της Αγίας Σοφίας στο Δυτικό Λονδίνο. Εκεί, έδωσαν το παρών η οικογένεια του, αλλά και μέλη royal οικογενειών από την Ευρώπη. Ωστόσο, μία απουσία που έγινε αισθητή ήταν εκείνη του πρίγκιπα Γουίλιαμ, αφού ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος ήταν νονός του.

Μετά τη χθεσινή ανακοίνωση της Kate Middleton πως πάσχει από καρκίνο και κάνει χημειοθεραπείες, ήρθε και η εξήγηση της εν λόγω απουσίας. Πιο συγκεκριμένα, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ έμαθε για τη διάγνωση καρκίνου της συζύγου του λίγο πριν να παρευρεθεί στην τελετή μνήμης του νονού του.

Διαβάστε Επίσης

Σύμφωνα με πληροφορίες της Page Six, ο Πρίγκιπας της Γουίλιαμ δεν έδωσε το παρών στο μνημόσυνο προς τιμήν του εκλιπόντος τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, αφού η πριγκίπισσα της Ουαλίας είχε μόλις λάβει τα δυσάρεστα νέα για την υγεία της. Τότε, η απουσία του πρίγκιπα από το μνημόσυνο είχει γίνει αντικείμενο έντονων συζητήσεων, αφού η δικαιολογία που είχε δοθεί από το παλάτι ήταν πως δεν θα παρευρεθεί λόγω "προσωπικών υποθέσεων".

Η Kate Middleton απέφευγε τη δημοσιότητα ήδη από τον Ιανουάριο, όταν και υποβλήθηκε σε προγραμματισμένη χειρουργική επέμβαση στην κοιλιακή χώρα;. Η τελευταία της επίσημη εμφάνιση ήταν σε βασιλική εκδήλωση τον Δεκέμβριο, στη χριστουγεννιάτικη λειτουργία.

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ