Follow us

Αντιγόνη Κουλουκάκου | Μπήκε ξανά στο παλιό της τζιν, ένα μήνα μετά τον ερχομό του γιου της

Τα χαρμόσυνα για εκείνη μοιράστηκε η ηθοποιός στο Instagram.

MissBloom TEAM
Αντιγόνη Κουλουκάκου NDP

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου ήταν πανευτυχής για κάποιο λόγο και θέλησε να τον μοιραστεί στο Instagram.

Όσο κι αν ψάξεις δεν θα το βρεις | Τι λείπει από το βιογραφικό της Αντιγόνης Κουλουκάκου;

Η ηθοποιός, η οποία έγινε μαμά πριν από περίπου ένα μήνα, μπήκε ξανά στο αγαπημένο της τζιν, καθώς και έχασε όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης της.

"Τι σας δείχνω; Σας δείχνω το skinny μου τζιν, ότι ξαναμπαίνω πάλι στα παλιά μου ρούχα, ένα μήνα μετά τη γέννηση του γιου μου. Να σας πω κάτι; Είναι φοβερό αυτό το πράγμα που συμβαίνει μέσα μας. Για εννιά μήνες κυοφορούμε ένα παιδί, παίρνουμε όσα κιλά παίρνει η καθεμία, δεν έχει σημασία, και χωρίς τελικά πολλή προσπάθεια, επανερχόμαστε. Επειδή είναι λίγο ευαίσθητο αυτό το θέμα, δε θέλω ούτε να στενοχωρηθείτε, ούτε να απογοητεύεστε όσες ακόμα δεν έχετε χάσει τα κιλά σας. Εντάξει, εγώ είμαι και μια ιδιάζουσα περίπτωση γιατί έχω έναν ψηλόλιγνο σκελετό, μακρύ σκελετό, και δεν πήρα και πολλά κιλά. Πήρα 12 κιλά, 3,5 γεννήθηκε ο γιος μου. Οπότε είναι λίγο φυσιολογικό να επανέλθω στον μήνα επάνω, αλλά χωρίς προσπάθεια" είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε: "Εγώ τα έχασα χωρίς να σκέφτομαι τα κιλά. Αρχικά θηλάζω, δε ξέρω αν βοηθάει ο θηλασμός αλλά πολλοί μου έχουν πει ότι θηλάζοντας χάνεις. Μπορεί να ισχύει, μπορεί να μην ισχύει, δε ξέρω, δεν έχω ρωτήσει ειδικό. Επίσης δε σκέφτομαι τα κιλά, τρώω κανονικά, μπορεί και περισσότερο και είμαι πάρα πολλές ώρες μέσα στο σπίτι. Δεν αθλούμαι όπως έκανα παλιότερα, δεν έχω βρει ακόμα τους ρυθμούς μου για να το συντονίσω. Μην το σκέφτεστε. Κάθε μια από εμάς είναι ξεχωριστή, έχει διαφορετικό σωματότυπο. Είναι άλλα τα κιλά που παίρνει. Εγκυμοσύνη από εγκυμοσύνη είναι διαφορετική. Πάρτε το χρόνο σας. Μη σας πτοεί τίποτα. Μη στεναχωριέστε για τίποτα. Όταν φύγουν έφυγαν, και να μείνει κανένα δεν έγινε τίποτα".

Η ηθοποιός και πρωταγωνίστρια της σειράς "Γη της Ελιάς” δημοσιεύει όποτε μπορεί κάποια στιγμιότυπα από τη νέα της ζωή ως μαμά ενός νεογέννητου αγοριού.

"Ήρθαμε στο φως κ γεμίσαμε τον ουρανό της μαμάς αστέρια! Να είσαι ευλογημένος γερός δυνατός με τις ευαισθησίες σου, να νιώθεις να δίνεις να μοιράζεσαι κ να παίρνεις αγάπη στη ζωή σου, ότι επιθυμείς κ αγαπάς να το διεκδικείς κ να το κατακτάς, να είσαι πάντα ο εαυτός σου. Να βρίσκεις τον δρόμο σου κ να σε οδηγεί το φως σε ένα κόσμο πιο φωτεινό. Εγώ, ο μπαμπάς σου, η οικογένεια σου είμαστε δίπλα σου για πάντα. Σε αγαπάμε", είχε γράψει στη λεζάντα της πρώτης φωτογραφίας με το γιο της που είχε ανεβάσει προ ημερών.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ