Follow us

Ελένη Μενεγάκη: Η βραδινή έξοδος και όσα δήλωσε για την πιθανή εγκυμοσύνη

Πού βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας; 

Ελένη Μενεγάκη: Η βραδινή έξοδος και όσα δήλωσε για την πιθανή εγκυμοσύνη

Την Παγκόσμια Εκστρατεία Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού της Estee Lauder Companies στήριξε για μια ακόμα φορά η Ελένη Μενεγάκη, δίνοντας το «παρών» στην εκδήλωση φωταγώγησης του City Link.


Για 3 συνεχόμενη φορά το City Link - ένα κομβικό κτίριο στο κέντρο της πόλης - φωταγωγήθηκε ροζ και μετατρέπεται έτσι σε σύμβολο αισιοδοξίας που μεταφέρει το σωτήριο μήνυμα της πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης. Στην αξία αυτών των πραγμάτων αναφέρθηκε και η επιτυχημένη παρουσιάστρια, μιλώντας στους δημοσιογράφους λίγο πριν την εκδήλωση, λέγοντας: «Χτυπάω ένα καμπανάκι σε όλες γυναίκες, κάνω μια υπενθύμιση. Αφού η πρόληψη σώζει ζωές, αυτό πρέπει να κάνουμε. Οτιδήποτε θες να στερήσεις από τον εαυτό σου μπορείς να το κάνεις, αλλά δεν παίζουμε ποτέ με την υγεία. Η ζωή είναι πάνω από όλα». Στη συνέχεια, όταν ρωτήθηκε για την πιθανή εγκυμοσύνη της η ίδια δε θέλησε να σχολιάσει τίποτα: «Έχω την εντύπωση ότι είπαμε προηγουμένως πως σήμερα εδώ θα μιλήσουμε μόνο για τον λόγο που είμαστε εδώ, δηλαδή την πρόληψη του καρκίνου του μαστού. Εσείς, τώρα, θέλετε να με κάνετε να φύγω. Ε θα φύγω...». Δες εδώ το βίντεο.

Παράλληλα, η Ελένη Μενεγάκη πόζαρε κατά τη διάρκεια της βραδιάς με τον καλό της φίλο και σχεδιαστή, Δούκα Χατζηδούκα, ο οποίος μάλιστα ανάρτησε στα social media τα παπούτσια της παρουσιάστρια, επιλέγοντας για τη βραδιά ένα ζευγάρι ροζ Dukas «Deville Booties».

Ελένη Μενεγάκη: Η βραδινή έξοδος και όσα δήλωσε για την πιθανή εγκυμοσύνη

Ελένη Μενεγάκη: Η βραδινή έξοδος και όσα δήλωσε για την πιθανή εγκυμοσύνη - εικόνα 2

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ