Follow us

Το Citylink γίνεται ροζ!

Υποστηρίζοντας τη Παγκόσμια Εκστρατεία Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού της Estee Lauder. Μάθε πότε θα γίνει και στήριξε και εσύ τον καλό σκοπό, μην ξεχνώντας ότι η πρόληψη σώζει ζωές

Η φωταγώγηση του Citylink υποστηρίζοντας τη Παγκόσμια Εκστρατεία Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού της Estee Lauder

Το City Link φωταγωγείται για άλλη μία φορά σε ροζ χρώμα συμμετέχοντας στην Παγκόσμια Εκστρατεία Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού της Estee Lauder Companies με την υποστήριξη του πολυκαταστήματος attica.

Στο πλαίσιο της Εκστρατείας Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού της Estee Lauder Companies κάθε Οκτώβριο πραγματοποιείται παγκοσμίως το πρόγραμμα Φωταγώγησης Σημαντικών Κτιρίων-Οροσήμων σε ροζ χρώμα με στόχο την ταχύτερη και ευρύτερη διάδοση της γνώσης για την πρόληψη. Από το 2000 μέχρι σήμερα έχουν φωταγωγηθεί επάνω από 200 κτίρια-ορόσημα και μνημεία παγκοσμίου σημασίας σε 70 χώρες μεταφέροντας το αισιόδοξο μήνυμα ότι η πρόληψη σώζει ζωές.

Το Citylink γίνεται ροζ!
Άγαλμα του Χριστού Λυτρωτή, Ρίο Ντε Τζανέιρο

Το Citylink γίνεται ροζ!  - εικόνα 2
Harrods, Αγγλία

Το Citylink γίνεται ροζ!  - εικόνα 3
The Arena, Verona

Το Citylink γίνεται ροζ!  - εικόνα 4
Tokyo Tower, Japan

Το Citylink γίνεται ροζ!  - εικόνα 5
Καταρράκτες του Νιαγάρα

Το Citylink γίνεται ροζ!  - εικόνα 6
ΟΑΚΑ

Για 3 συνεχόμενη φορά το City Link - ένα κομβικό κτίριο στο κέντρο της πόλης - θα φωταγωγηθεί ροζ και θα μετατραπεί σε σύμβολο αισιοδοξίας που μεταφέρει το σωτήριο μήνυμα της πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης.

Το Citylink γίνεται ροζ!  - εικόνα 7

Φέτος, με την υποστήριξη του πολυκαταστήματος attica, η εκδήλωση φωταγώγησης φιλοδοξεί να δώσει και έμπρακτη στήριξη σε ανασφάλιστες και οικονομικά αδύναμες γυναίκες που πάσχουν από καρκίνο του μαστού και αδυνατούν να αντεπεξέλθουν στο κόστος της θεραπείας τους μέσω φιλανθρωπικού δείπνου που θα πραγματοποιηθεί μέσα στη Στοά Σπυρομήλιου. Έμπνευση για τον σκοπό αυτό αποτελεί η Επιστημονική Μαστολογική Εταιρεία Ίαση-Στήριξη «Ε.Μ.Ε.Ι.Σ.» και ο Γρηγόρης Ξεπαπαδάκης, χειρουργός μαστού, Πρόεδρος και Ιδρυτής της «Ε.Μ.Ε.Ι.Σ», που έχουν αφιερωθεί στην υποστήριξη αυτών των γυναικών.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 20 Οκτωβρίου, στις 20.00 και το πλήρες ποσό από την αγορά προσκλήσεων-εισιτηρίων θα διατεθεί για την ενίσχυση της δράσης της Ε.Μ.Ε.Ι.Σ.

H τιμή των εισιτηρίων ανέρχεται στα 50 ευρώ.
Για κράτηση θέσεων: PRogressive 210 7247300


Η πληρωμή των εισιτηρίων πραγματοποιείται μέσω τραπεζικής κατάθεσης στον λογαριασμό της Ε.Μ.Ε.Ι.Σ.:
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Αρ. Λογ.: 6855 124936 583
ΙΒΑΝ: GR71 0171 8550 0068 5512 4936 583
SWIFT BIC: PIRBGRAA

Για πληροφορίες για την Παγκόσμια Εκστρατεία Ενημέρωσης για τον Καρκίνο του Μαστού της Estee Lauder Co. επισκεφθείτε την σελίδα: www.bcacampaign.com




Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ