Follow us

Ώρα για shorts! Πως τα φορούν οι stars;

Rosie Huntington, Lindsay Lohan, Rachel Bilson, Miley Cyrus, Miranda Kerr, Olivia Palermo, Nicky Hilton σου δείχνουν 7 τρόπους για να φορέσεις το must καλοκαιρινό item

shorts

Rosie Huntington, Lindsay Lohan, Rachel Bilson, Miley Cyrus, Miranda Kerr, Olivia Palermo, Nicky Hilton σου δείχνουν 7 τρόπους για να φορέσεις το must καλοκαιρινό item

Μπορεί τα τελευταία χρόνια το σορτσάκι να έχει κυριαρχήσει (και) στη χειμερινή γκαρνταρόμπα αλλά αναμφισβήτητα πρόκειται για ένα fashion item με καθαρά καλοκαιρινό χαρακτήρα. Για να πάρεις έμπνευση λοιπόν, η Miss Bloom διάλεξε 7 από τις καλύτερες εμφανίσεις των stars με shorts και σου τις παρουσιάζει:

Olivia Palermo - Η leather εκδοχή

Ώρα για shorts! Πως τα φορούν οι stars;

H δερμάτινη εκδοχή του σορτς το καλοκαίρι φοριέται ιδανικά το βράδυ και μόνο μέχρι να πιάσουν οι μεγάλες ζέστες. Συνδυάζεται με ό,τι πιο αέρινο και κομψό έχεις στην γκαρνταρόμπα σου και καλό θα ήταν να αποφύγεις να το φορέσεις σε σύνολα με καθαρά ροκ προσανατολισμό γιατί το αποτέλεσμα θα δείχνει μάλλον κλισέ.

Miranda Kerr - Patchwork + Fluo

Ώρα για shorts! Πως τα φορούν οι stars; - εικόνα 2

Το patchwork denim σορτσάκι είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα εκδοχή του κλασικού τζιν shorts και είναι ιδανικό για τα καθημερινά σου τρεξίματα στην πόλη αλλά και τις βόλτες σου στη διάρκεια των διακοπών. Αν θέλεις να απογειώσεις δε το πρωινό σου look δεν έχεις παρά να συνδυάσεις το patchwork σορτς σου με ένα τοπ σε fluo απόχρωση.

Rachel Bilson - Sporty Chic


Ώρα για shorts! Πως τα φορούν οι stars; - εικόνα 3

Το sporty chic δεν έλειψε από τις πασαρέλες, πως θα μπορούσε να λείψει από το καθημερινό ντύσιμο των stars; Φέτος έχεις κάθε δικαιολογία για να φορέσεις τα αγαπημένα σου sneakers μαζί με το τζιν σορτσάκι σου. Και σου έχουμε και ακόμα καλύτερα νέα: το μόνο που χρειάζεσαι για να δημιουργήσεις το καλύτερο καθημερινό σύνολο είναι ένα χαριτωμένο top!


(Δες τις υπόλοιπες εμφανίσεις στη σελίδα ii)


Nicky Hilton - Βoho

Ώρα για shorts! Πως τα φορούν οι stars; - εικόνα 4

To boho στυλ είναι σταθερή αξία στο καλοκαιρινό ντύσιμο και το τζιν σορτσάκι είναι το ιδανικό κομμάτι – βάση για να δημιουργήσεις τέλειους boho συνδυασμούς. Η εμφάνιση της Nicky Hilton θα σε πείσει: μια τυνίκ με μποέμ prints, ένα ζευγάρι flat σανδάλια και η αγαπημένη σου ευρύχωρη τσάντα αρκούν για να δημιουργήσουν το τέλειο resort look (ακόμα και αν είσαι στην πόλη!)

Lindsay Lohan – Florals


Ώρα για shorts! Πως τα φορούν οι stars; - εικόνα 5

Το φλοράλ shorts φαίνεται ότι ενέπνευσε τη Lindsay Lohan η οποία μας χάρισε (επιτέλους) μια πολύ ενδιαφέρουσα εμφάνιση. Αν είσαι από τις γυναίκες που δεν θέλουν να αποχωρίζονται το μαύρο ακόμα και όταν η θερμοκρασία αγγίζει τα πιο υψηλά της επίπεδα, ιδού ο τρόπος για να ξεχωρίσεις!

Miley Cyrus –Rock


Ώρα για shorts! Πως τα φορούν οι stars; - εικόνα 6

Το ψηλόμεσο shorts κερδίζει συνέχεια νέους fans. Εδώ, το βλέπεις φορεμένο από τη Miley Cyrus στη ροκ εκδοχή του, συνδυασμένο με ένα απλό strapless top και στρογγυλά γυαλιά. (Εννοείται ότι οι ψηλές μπότες είναι προαιρετικές έως και απαγορευτικές για το ελληνικό καλοκαίρι!)


Rosie Huntington – Chic Yellow


Ώρα για shorts! Πως τα φορούν οι stars; - εικόνα 7

Αν κάποιος μας έλεγε «κίτρινο σορτσάκι» δύσκολα θα φανταζόμασταν ένα τόσο κομψό σύνολο. Να όμως που όλα γίνονται! Συμπέρασμα: αξίζει να επενδύσεις σε μια χαλαρή, λευκή μπλούζα και σε ένα ζευγάρι καλοκαιρινά booties. Αν σε αυτά προσθέσεις και μια μπλε τσάντα η επιτυχία είναι δεδομένη!


Διάβασε επίσης:
3 σύνολα που αξίζει να τολμήσεις φέτος
Αυτές τις τάσεις της μόδας θα τις δοκιμάσεις ποτέ;
Fluo αποχρώσεις: Η τάση και τα μυστικά της

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ