Follow us

H νέα συλλογή της Ippolito για το Geppetto

Με φιλανθρωπικό σκοπό καθώς τα έσοδα διατίθενται για τη θεραπεία του Kalazar

H νέα συλλογή της Ippolito για το Geppetto


Η Παυλίνα Παπαηλιοπούλου και το bag brand της Ιppolito δεν χρειάζεται συστάσεις. Επίσης, για τους φαν του brand, ούτε ο σκύλος της Παυλίνας, Geppetto, χρεάζεται συστάσεις.

Πριν από λίγους μήνες, ο Geppetto διαγνώσθηκε με kalazar και μια μεγάλη περιπέτεια ξεκίνησε. Η σειρά ippolito loves Geppetto που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για την οικονομική υποστήριξη της θεραπείας του, είχε μεγάλη εμπορική επιτυχία, δείχνoντας την αγάπη των ippolito fans.

Σήμερα τα νέα είναι ακόμα καλύτερα αφού ο Geppetto έχει αναρρώσει πλήρως! Η Παυλίνα Παπαηλιοπούλου – head designer του Ippolito και «μητέρα» του Geppetto – αποφάσισε πως η σειρά ippolito loves Geppetto έπρεπε να αναπτυχθεί και να συνεχίσει κρατώντας πάντα τον αρχικό στόχο – να βοηθά δηλαδή στη θεραπεία του Kalazar.

H νέα συλλογή της Ippolito για το Geppetto

Τα καινούρια αξεσουάρ για ζωάκια ippolito loves Geppetto παίρνουν έμπνευση από την καλοκαιρινή συλλογή s/s 2013 «Tarte». Τσαντάκια λαιμού για να μπαίνουν μέσα τα απαραίτητα για την βόλτα ένος σκύλου (λιχουδιά, σακουλίτσα και ατροπίνη), δερμάτινοι γιακάδες και λουράκια σε 3 μεγέθη στις αποχρώσεις της “Tarte”, όλα χειροποίητα από 100% φίνο Ιταλικό δέρμα, παραμένοντας έτσι πιστά στο πνεύμα του ippolito. Το 30% των εσόδων θα κατατίθεται στο Φιλοζωικό Σωματείο Λάρισας Anim.A.L, όπου το ippolito έχει αναλάβει τα έξοδα της θεραπείας από Καλαζάρ για 3 ακόμα σκυλάκια- θύματα της ασθένειας.

H νέα συλλογή της Ippolito για το Geppetto - εικόνα 2

Ο θαρραλέος πρωταγωνιστής όμως αναζητούσε εδώ και καιρό το κορίτσι που θα ενσάρκωνε ιδανικά το πνεύμα της συλλογής. Έτσι ο Geppetto γνώρισε και ερωτεύτηκε την ξανθιά καλλονή Betty, και φωτογραφήθηκαν μαζί από την Ιωάννα Χατζηανδρέου για τις ανάγκες της καμπάνιας s/s 2013 ippolito loves Geppetto.

H νέα συλλογή της Ippolito για το Geppetto - εικόνα 3

Η συλλογή ippolito loves Geppetto διατίθεται σε περιορισμένο αριθμό και μπορείς να την βρεις αποκλειστικά στο ippolito showroom, Βουλής 38 στο κέντρο της Αθήνας.

H νέα συλλογή της Ippolito για το Geppetto - εικόνα 4

H νέα συλλογή της Ippolito για το Geppetto - εικόνα 5

H νέα συλλογή της Ippolito για το Geppetto - εικόνα 6

H νέα συλλογή της Ippolito για το Geppetto - εικόνα 7


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ