Follow us

Οι τάσεις της μόδας για τη σεζόν Φθινόπωρο/ Χειμώνας 2013-'14

Η επιστροφή της πανκ και του grunge, οι εξωτικές γούνες και τα φλοράλ του χειμώνα για να ξέρεις πως θα ντυθείς φέτος!

Οι τάσεις της μόδας για τη σεζόν Φθινόπωρο/ Χειμώνας 2013-14 (Μέρος Α')

Η επιστροφή της πανκ και του grunge, οι εξωτικές γούνες και τα φλοράλ του χειμώνα για να ξέρεις πως θα ντυθείς το Φθινόπωρο 2013!

Από το Παρίσι μέχρι τη Νέα Υόρκη και το Λονδίνο μέχρι το Μιλάνο, είναι σαφές ότι φέτος στη μόδα κυριαρχεί η αντίθεση. Ρετρό θηλυκές σιλουέτες συνυπάρχουν με ανατρεπτικές grunge φιγούρες, τονίζοντας ότι η μόδα για το φθινόπωρο 2013 αντανακλά τη γυναίκα του 21ου αιώνα και αποθεώνει τη διαφορετικότητα και το προσωπικό στυλ.


Οι τάσεις της μόδας για τη σεζόν Φθινόπωρο/ Χειμώνας 2013-'14 (Μέρος Β')
[gallery ids="63343,63344,63345,63346,63347,63348,63349,63350,63351,63352"]

50 shades of blue. Κλασσικό, έντονο, σκοτεινό το μπλε χρώμα είναι φέτος το νέο μαύρο. Επίλεξε από τις navy blue έως τις ηλεκτρίκ αποχρώσεις και τόλμησε να το φορέσεις από πάνω έως κάτω.

Χειμωνιάτικος κήπος. Tα φλοραλ μοτίβα συνεχίζουν να μας συντροφεύουν και το χειμώνα, με τη διαφορά ότι τα βλέπουμε σε σκούρο φόντο και με vintage χρωματισμούς.

Exotic furs. Πληθωρικές, εκκεντρικές, με έντονα χρώματα και εξωτικό fashion twist είναι οι γούνες του φετινού χειμώνα. Πριν τις χιλιοφορέσεις το καταχείμωνο, δοκίμασέ τες σε λεπτομέρειες, όπως γούνινους γιακάδες, τσάντες και παπούτσια.

Grunge. Φέτος η ντουλάπα σου θα γεμίσει με καρό πουκάμισα, εμπριμέ φορέματα, σκισμένα τζιν και αρβυλάκια, που θα τα συνδυάσεις κομψά με βινύλ και skinny κασκόλ. Style icon της σεζόν η Courtney Love.

Mohair. Το retro-chic μοχέρ πρόκειται να γίνει το απόλυτα cool πλεκτό του χειμώνα. Φόρεσέ το θηλυκά όπως η Μέριλιν, ή στην πιο επιθετική και 80s εκδοχή του.

Oversized shoulders. Οι έντονοι, στρογγυλεμένοι ώμοι θα κυριαρχήσουν στα πανωφόρια του φθινοπώρου και του χειμώνα. Δίνουν ένταση και όγκο στο επάνω μέρος και οι στρογγυλεμένες γραμμές μαλακώνουν τις αυστηρές χειμωνιάτικες σιλουέτες.

Punk. Μετά το grunge, ακόμα ένα street style έρχεται φέτος στο προσκήνιο της μόδας. Αιχμηρά καρφιά, chunky αλυσίδες και mohican μαλλιά θα δώσουν τον απαραίτητο αναρχικό αέρα στις εμφανίσεις σου.

Pink to pink. Μαζί με το μπλε, το ροζ φέτος είναι ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές. Κυριαρχεί σε total looks, ογκώδη παλτό και αέρινα φορέματα δίνοντας μία γλυκιά αίσθηση στη χειμωνιάτικη διάθεση.

Lingerie dress. Αυτή τη σεζόν το φόρεμα-κομπινεζόν βγαίνει προς τα έξω και περνά από το lingerie στις επίσημες εμφανίσεις και γίνεται η απόλυτη βραδινή επιλογή.

Tweed. Το μάλλινο ύφασμα που εκφράζει την κομψότητα και τη φινέτσα, φέτος θα το απολαύσουμε στην κλασική εκδοχή ενός αυστηρού μίντι ταγέρ, αλλά και σε 50s πανωφόρια και φορέματα σε edgy γραμμές.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ