Follow us

Οι τάσεις της μόδας για τη σεζόν Φθινόπωρο/ Χειμώνας 2013-'14 (Μέρος Β')

Τα χαριτωμένα prints, τα cool ταρτάν και τα λευκά του χειμώνα για να ξέρεις τι θα φορέσεις το Φθινόπωρο 2013!

Οι τάσεις της μόδας για τη σεζόν Φθινόπωρο/ Χειμώνας 2013-'14 (Μέρος Β')

Τα χαριτωμένα prints, τα cool ταρτάν και τα λευκά του χειμώνα για να ξέρεις τι θα φορέσεις το Φθινόπωρο 2013!

Από το Παρίσι μέχρι τη Νέα Υόρκη και το Λονδίνο μέχρι το Μιλάνο, είναι σαφές ότι φέτος στη μόδα κυριαρχεί η αντίθεση. Μίνιμαλ γραμμές συνυπάρχουν με χρυσοποίκιλτα μοτίβα και φορτωμένο styling, τονίζοντας ότι η μόδα για το φθινόπωρο 2013 αντανακλά τη γυναίκα του 21ου αιώνα και αποθεώνει τη διαφορετικότητα και το προσωπικό στυλ.

Οι τάσεις της μόδας για τη σεζόν Φθινόπωρο/ Χειμώνας 2013-'14 (Μέρος Α')


[gallery ids="63952,63953,63954,63955,63956,63957,63958,63959,63960,63961"]

Λευκός χειμώνας. Φέτος το λευκό χρώμα επιστρέφει στις χειμωνιάτικες γκαρνταρόμπες μας στη γλυκιά απόχρωση του κρεμ, όπως το είδαμε στα fashion show των Valentino, Isabel Marant και Celine.

Tartan. Οι σχεδιαστές δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στο σκωτσέζικο καρό και συνδυάζουν το παλιό με το καινούριο στην πιο μοντέρνα και girly εκδοχή του.

Red passion. Το κόκκινο της φωτιάς εκπέμπει δυναμισμό και αποτελεί το πιο εντυπωσιακό χρώμα του χειμώνα. Θα το φορέσεις σε πανωφόρι και φόρεμα για επίσημες περιστάσεις, αλλά και cropped pants για το απόλυτο office look.

Cute prints. Η θηλυκότητα συναντά την παιδική αθωότητα στα πιο χαριτωμένα prints της σεζόν. Καρδούλες, πουά, αστεράκια και ήρωες των κόμικ θα πρωταγωνιστήσουν στις girly εμφανίσεις σου.

Retro. Ηρωίδες του Χίτσκοκ και είδωλα των 40s έχουν την τιμητική τους στις πασαρέλες της νέας σεζόν. Κομψές σιλουέτες-κλεψύδρα με φαρδιές ζώνες στη μέση και έντονους ώμους αποπνέουν ερωτισμό και ρετρό διάθεση.

Metallic mesh. Τα μεταλλικά πλέγματα του μεσαίωνα ντύνουν τις σιλουέτες του σήμερα. Θα τα δούμε σε ολόσωμες φόρμες και μπλούζες που θυμίζουν πανοπλία, αλλά και σε λεπτομέρειες που επιτρέπουν στο γυμνό δέρμα να κάνει την εμφάνισή του.

Night owls. Τα φτερά στρουθοκαμήλου, στοιχείο των couture συλλογών, διακοσμούν φέτος τα βραδινά φορέματα. Μαλακά και ελαφριά προσδίδουν κομψότητα και χάρη, προσθέτοντας την απαραίτητα αίσθηση πολυτέλειας στις εμφανίσεις.

Thigh-high. Οι μπότες μέχρι τον μηρό επιστρέφουν φέτος ακόμα ψηλότερες και θυμίζουν περισσότερο κολάν παρά παπούτσι. Συνδυασμένες με μίνι φούστες και φορέματα αφήνουν ελάχιστα περιθώρια για γυμνό πόδι.

Tailoring. Φέτος τον χειμώνα οι σχεδιαστές ενδίδουν στο βρετανικό tailoring και οι γυναίκες ντύνονται με κοστούμια της αντρικής γκαρνταρόμπας, στην oversized εκδοχή τους.

Religion issues. Βυζαντινά ψηφιδωτά, χρυσοποίκιλτα μοτίβα και κεντημένες με πετράδια τουαλέτες θα επισφραγίσουν μεγαλοπρεπώς τις red carpet εμφανίσεις του χειμώνα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ